«Ο Ερυθρός Αστέρας ζούσε για χρόνια με τα χρήματα της μεταγραφής Στογιάκοβιτς»

Από paok24.com: Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας παραχώρησε ο Ντάγκαν Κάπιτσιτς, ο βετεράνος άσος του Ερυθρού Αστέρα και εκ των ανθρώπων που πήραν μέρος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Ερυθρού Αστέρα για τη μεταγραφή του Στογιάκοβιτς στον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
«Ο Ερυθρός Αστέρας ζούσε για χρόνια με τα χρήματα της μεταγραφής Στογιάκοβιτς»

Έχοντας φορέσει 39 φορές τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, το 1993 ο Πέτζα Στογιάκοβιτς "μετακόμισε" στον ΠΑΟΚ. Μιλώντας σχετικά στην ιστοσελίδα "tvarenasport.com", ο Κάπιτσιτς είπε μεταξύ άλλων:

"Δούλευα για τον σύλλογο και έπρεπε να ασχοληθώ με τα συμφέροντα του. Ο Πέτζα πήγε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες, εργαστήκαμε σκληρά εγώ και ο πρόεδρος. Ο Πέτζα ήρθε σε εμάς ως ένα εξαιρετικό ταλέντο και τελικά πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, μετά από διαπραγματεύσεις, που κράτησαν πάρα πολλές ώρες.

Προσπαθούσαμε να κερδίσουμε χρήματα και κάναμε καλά όσον αφορά το πόσα χρήματα θα μπορούσαμε να χάσουμε και ποια ήταν η αξία του, παρόλο που τότε ήταν ακόμα μικρός. .

Ο Πέτζα έγραψε την ιστορία του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και απομάκρυνε τον Ολυμπιακό από το θρόνο με ένα αξέχαστο σουτ τριών πόντων, έλαμψε στην Ευρωλίγκα και κέρδισε την πρόσκληση των Σακραμέντο Κινγκς.

Κάναμε εξαιρετική δουλειά, γιατί κερδίσαμε χρήματα με τα οποία ο Ερυθρός Αστέρας έζησε για τα επόμενα πέντε χρόνια".

Διαβάστε ακόμη...