«Σημαία του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία, να κάνει το βήμα παραπάνω ο Γιαννούλης»

Από Paok24.com:Η νέα εμπειρία στο γερμανικό πρωτάθλημα, το σχόλιο του για την ελληνική νοοτροπία, την πορεία του Δικεφάλου και τον Ουρουγουανό τεχνικό, αλλά και τους «κολλητούς» του, Πέλκα και Γιαννούλη.
Πηγή: paok24.com
«Σημαία του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία, να κάνει το βήμα παραπάνω ο Γιαννούλης»

Για την παρουσία του στην Κολωνία, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, Πέλκα και Γιαννούλη με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, μίλησε στη NOVA ο Δημήτρης Λημνιός.

Αρχικά, επεσήμανε:

«Είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της Γερμανίας με φιλικούς ανθρώπους. Αισθάνομαι καλά και στην ομάδα και με τους συμπαίκτες μου. Το επίπεδο της Bundesliga είναι πολύ πιο πάνω από αυτό του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Γερμανοί θέλουν να σε βλέπουν να δουλεύεις και θα ανταμειφθείς για αυτό παίρνοντας χρόνο συμμετοχής. Το προπονητικό κέντρο που έχει η Κολωνία είναι αυτό που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής για να εξελιχθεί. Έχω βρει τον ρυθμό που ήθελα με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και τώρα πηγαίνω όλο και καλύτερα.

Η Ελλάδα έχει ταλέντο και ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο γερμανικό ποδόσφαιρο, αλλά το χάνουμε κάπου άλλου. Στη νοοτροπία του ποδοσφαιριστή. Όταν ένας παίκτης παίζει μπορεί να πάρουν τα μυαλά του αέρα, όχι όλοι, αλλά υπάρχουν αρκετοί και εκεί το χάνουμε. Στην Ελλάδα ένας ποδοσφαιριστής 20-22 χρονών είναι ακόμη μικρός, δεν είναι έτσι. Στο εξωτερικό βλέπεις ποδοσφαιριστές 16, 17, 18 ετών να πρωταγωνιστούν. Εγώ αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος για το βήμα παραπάνω και το έκανα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα όποτε μπορώ. Αν και ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κάπου τα χάλασε και τώρα τελευταία δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι σημαία για τον ΠΑΟΚ γνωρίζει τα αποδυτήρια και τι εστί ΠΑΟΚ. Γνωρίζει και αυτός και οι παίκτες τι πρέπει να κάνουν για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο».

Για τους Πέλκα και Γιαννούλη:

«Μου έχουν λείψει πολύ. Ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Είμαστε όμως φίλοι. Ο Γιαννούλης είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, προσωπικά πιστεύω ότι δε θα μείνει για καιρό στον ΠΑΟΚ θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ταιριάζει πολύ στο γερμανικό πρωτάθλημα, χρειάζεται αντοχή, να πιέζεις συνέχεια και αυτό το έχει. Ο Πέλκας έγινε σημαία στον ΠΑΟΚ και αρχηγός, αποφάσισε ο ίδιος ότι ήρθε η στιγμή να φύγει από την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...