«Στον ΠΑΟΚ έπαιζε με πίεση ο Πέλκας»

Από inpaok.com: Τι αναφέρουν στην Τουρκία
Πηγή: inpaok.com
«Στον ΠΑΟΚ έπαιζε με πίεση ο Πέλκας»

Θέμα έχει γίνει στην Τουρκία ο Δημήτρης Πέλκας με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν ιδιαίτερη αναφορά σε αυτόν και σημειώνουν ότι έχει απελευθερωθεί στη Φενέρ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Ο Πέλκας είναι ίσως από τις πιο συμφέρουσες μεταγραφές. Δεν μιλάει στον διαιτητή, δεν προκαλεί ένταση, δεν παρεμβαίνει σε ότι συμβαίνει. Ξεκίνησε στα δεξιά, συνεχίζει ως δεκάρι, το πρόσωπο του είναι χαμογελαστό και θετικό.

Στο ματς με την Κασίμπασα η φάση που δημιουργεί για τον Τιάμ είναι κάτι περισσότερο από ασίστ. Ο τρόπος με τον οποίο κινείται δείχνει ότι δεν είναι τεμπέλης.

Το γκολ του κόντρα στην Αλάνιασπορ μοιάζει απλό. Εάν καθυστερούσε ένα λεπτό θα τον είχαν αντιληφθεί οι αμυντικοί και το ξέρει αυτό.

Άνθρωποι που ξέρω από τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα μου έχουν μεταφέρει ότι στον ΠΑΟΚ έπαιζε υπό πίεση, αλλά τη Φενερμπαχτσέ φαίνεται να έχει απελευθερωθεί. Η ομάδα πρέπει να τον προσέξει.

Κατά την άποψη μου δεν θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς αλλά τα όσα δείχνει μπορεί να του ανοίξουν το δρόμο για μία νέα μεταγραφή».

Διαβάστε ακόμη...