“Όποιος δεν μπορεί, να φύγει την ίδια μέρα”!

Από thessports.gr : Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη είχε με την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.
Πηγή: thessports.gr
“Όποιος δεν μπορεί, να φύγει την ίδια μέρα”!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσε αυστηρά τους παίκτες προ των ευθυνών τους, μιλώντας με σκληρή γλώσσα και σε πολύ υψηλούς τόνους.

Ο Σαββίδης διαμήνυσε στους ποδοσφαιριστές ότι οι στόχοι του ΠΑΟΚ παραμένουν υψηλοί και δεν αλλάζουν κι αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να τους υποστηρίξει μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του και θα γίνει την ίδια κιόλας μέρα!

Σε ότι αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι όλος ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Πάμπλο Γκαρσία ώστε να αισθάνεται μέρα με τη μέρα πιο δυνατός.

“Είμαστε διατεθειμένοι να του δώσουμε όσο χρόνο και όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια χρειαστεί”, είπε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης για τον Ουρουγουανό προπονητή.

Οι παίκτες από την πλευρά τους ανέλαβαν την ευθύνη για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και δήλωσαν και τη δική τους πεποίθηση ότι σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν με τον Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμη...