Η αποθέωση του Φερέιρα και ο... δάσκαλος Γκουαρντιόλα

Από paok24.com:Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores, κερδίζοντας στον πρώτο ημιτελικό με 3-0 την Ρίβερ Πλέιτ και μάλιστα εκτός έδρας.
Πηγή: paok24.com
Η αποθέωση του Φερέιρα και ο... δάσκαλος Γκουαρντιόλα

Η ομάδα του Πορτογάλου είναι με το... ενάμιση βήμα στον τελικό, με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να είναι στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, καθώς οι Βραζιλιάνοι τον αποθεώνουν.

"Είπα στους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι, όταν ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Όπως σκοράραμε εμείς τρία γκολ στην έδρα της Ρίβερ, έτσι μπορεί κι αυτή να έρθει στην έδρα μας και να κάνει το ίδιο.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δε μου αρέσει να αλλάζω τις αρχές μας. Βασιζόμαστε σε όλους τους παίκτες μας. Δεν κοιτάμε ηλικίες, το αστέρι είναι όλη η ομάδα. Δεν παίζουμε για έναν παίκτη. Όλοι προπονούνται με τον ίδιο τρόπο και πρέπει να είναι το ίδιο έτοιμοι. Πάντα μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας", σχολίασε ο Φερέιρα από τη μεριά του, επιλέγοντας την τριάδα στην άμυνα αλά... ΠΑΟΚ, κάτι που του βγήκε σε σημαντικό βαθμό.

Την ίδια ώρα, πολλά μέσα στη Βραζιλία αναλύουν το παιχνίδι της Παλμέιρας, σημειώνοντας πως ο Φερέιρα αντλεί πολλά στοιχεία από τον Πεπ Γκουαρντιόλα κι όσα έχει εφαρμόσει στις πρώην ομάδες του.

Οι Βραζιλιάνοι εστιάζουν κυρίως στο τρίτο γκολ της Παλμέιρας στον ημιτελικό με τη Ρίβερ, που θυμίζει μία εκτέλεση φάουλ της Μπάγερν επί ημερών Γκουαρντιόλα, ενώ τονίζουν πως ο Φερέιρα δίνει μεγάλο βάρος στις στημένες μπάλες, δουλεύοντας πολύ στις προπονήσεις με τους παίκτες του πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ο Φερέιρα βρίσκεται στο επίκεντρο, είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και φυσικά, αυτό είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ, που θα έχει οικονομικό όφελος...

Διαβάστε ακόμη...