“Θα μας βοηθήσει ο Κρμέντσικ, ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Ουάρντα”

Από thessports.gr : Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Λευτέρης Λύρατζης.
Πηγή: thessports.gr
“Θα μας βοηθήσει ο Κρμέντσικ, ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Ουάρντα”

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι μια δύσκολη έδρα, την ξέρουμε κάθε χρονιά που αντιμετωπίζουμε αυτή την ομάδα. Παρόλα αυτά έρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, με πολλές ισοπαλίες και ήττες. Εμείς πέρα από αυτό θα κοιτάξουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και να το κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του για να πάρει την νίκη: «Πρέπει να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, τον πρώτο λόγο και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Από εκεί και πέρα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι ο στόχος».

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα: «Ο Ουάρντα ήταν λίγο – πολύ γνωστός σε όλους μας. Ξέρουμε τι παίκτης είναι. Πέρα από αυτό, το σέντερ φορ που ήρθε πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα γιατί φαίνεται ότι μπορεί να κρατήσει την μπάλα και είναι θετικό αυτό».

Για το τι περιμένει από το 2021 σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο: «Εγώ δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση, προσπαθώ να το δείξω στον προπονητή. Θέλω να κερδίσω περισσότερα λεπτά συμμετοχής και αυτός είναι ο στόχος μου. Σε συλλογικό επίπεδο θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη...