Είχε τις ευκαιρίες αλλά τις «κλώτσησε»!

Από paok24.com: Γιατί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από τον Πάμπλο Γκαρσία
Πηγή: paok24.com
Είχε τις ευκαιρίες αλλά τις «κλώτσησε»!

Όπως αναμενόταν, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν συμπεριλήφθηκε από τον Πάμπλο Γκαρσία στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έτσι, η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα είναι η πέμπτη διαδοχική που ο Ολλανδός χαφ θα παρακολουθήσει από την κερκίδα ή την τηλεόραση, με την ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ να αποτελεί την τελευταία που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πάντως, ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από τον Πάμπλο Γκαρσία, από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός του έδωσε τις ευκαιρίες να αλλάξει τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει μετά τα δύο περσινά παιχνίδια με τον Άγιαξ και να αποδείξει πως μπορεί να φανεί χρήσιμος στον φετινό ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό αυτού είναι πως ο Γκαρσία χρησιμοποίησε τον 32χρονο μεσοεπιθετικό για 30 λεπτά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και του έδωσε φανέλα βασικού στο ματς με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα που ακολούθησε, με την απόδοση του "Μπίσε" στο δεύτερο να τον υποχρεώνει να τον αντικαταστήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Παρόλα αυτά, ο Γκαρσία έδωσε νέα ευκαιρία στον Μπίσεσβαρ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 22 Νοεμβρίου, περνώντας τον στον αγώνα ως αλλαγή του Μουργκ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τέσσερις ημέρες αργότερα τον χρησιμοποίησε για λίγα λεπτά στο παιχνίδι με την PSV στο Αϊντχόφεν και στις 3 Δεκεμβρίου του έδωσε άλλη μία ευκαιρία κόντρα στην Ομόνοια.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Μπίσεσβαρ, σε κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια ο Ολλανδός με ρίζες από το Σουρινάμ δεν έδειξε την αποτελεσματικότητα που θα άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας σε ότι αφορά τη χρησιμότητά του στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ.

Έτσι, ο Πάμπλο Γκαρσία τον άφησε εκτός αποστολής στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γρανάδα στις 10 Δεκεμβρίου παρότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο, αφού πρώτα δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στις 29 Νοεμβρίου, το οποίο ο Μπίσεσβαρ παρακολούθησε από τον πάγκο.

Ακολούθησε ο αποκλεισμός του "Μπίσε" από τις αποστολές των αγώνων με Αστέρα Τρίπολης, Άρη και Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει στη συνέχεια άδεια από την ΠΑΕ για να μεταβεί στην Ολλανδία.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν όμως για τον Μπίσεσβαρ ούτε με το νέο έτος και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αλλάξουν στο προσεχές διάστημα, χωρίς να έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποια ομάδα που θα επιθυμούσε να τον εντάξει στη δύναμή της και να "απαλλάξει" τον ΠΑΟΚ από το σύνολο ή μέρος του "χρυσού" συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε ακόμη...