Το Toys-shop.gr επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Toys-shop.gr , που θα συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ως επίσημος υποστηρικτής. Καλωσορίζουμε το κορυφαίο eshop παιχνιδιών στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokbc.gr
Το Toys-shop.gr επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το Toys-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο eshop παιχνιδιών στην Ελλάδα !

Το άνοιγμα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.toys-shop.gr ήρθε να δώσει πρόσβαση στο ευρύτερο κοινό στην ποιότητα, την ενημέρωση του καταναλωτή και κυρίως στις χαμηλότερες τιμές.

Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης παιδικού παιχνιδιού εδώ και πολλά χρόνια.

Iδρύθηκε το 1968 από τον κύριο Χρήστο Μπουγούδη και από το 1997 η διοίκηση της εταιρείας συνεχίστηκε από τον υιό του, Γιάννη Μπουγούδη.

Ξεκίνησε με διακριτικό τίτλο "ΜΠΟΥΓΟΥΔΗΣ", στη συνέχεια η εταιρία δημιούργησε το brand "ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ" και πλέον μετά τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της σε 4 πόλεις της Ελλάδος στο brand που είναι σήμερα, "TOYS-SHOP".

Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των παιχνιδιών, βρεφικών, σχολικών και εποχιακών ειδών όπως Αποκριάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά και Χριστουγεννιάτικα, με 5 φυσικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ξάνθη και Λάρισα.

Στα καταστήματα μας μπορείτε να απολαύσετε κορυφαίο shopping experience σε ένα καθαρόαιμο παιχνιδάδικο και σε συνδυασμό τις τιμές Toys-shop.

Επίσης έχετε πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών που με την υπηρεσία TOYS-SHOP DROP ZONE μπορείτε να παραλάβετε από όποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

1ο Κατάστημα: Δράμας

Πλατεία Ελευθερίας 13

2ο Κατάστημα: Ξάνθης

Λευκίππου 10

3ο Κατάστημα: Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους)

Αριστοτέλους 10 με Βασιλέως Ηρακλείου γωνία

4ο Κατάστημα: Θεσσαλονίκη Τούμπας

Γρηγορίου Λαμπράκη 208

5ο Κατάστημα: Λάρισας

Ασκληπιού 6 στον πεζόδρομο

Διαβάστε ακόμη...