«Ο Αλαρντάις ανοίγει το δρόμο για Κροβίνοβιτς, τα λένε ΠΑΟΚ - Μπενφίκα»

 Από sdna.gr: Η αλλαγή στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ φαίνεται πως είναι το σημείο - κλειδί για να προχωρήσει η υπόθεση Κροβίνοβιτς για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Σαμ Αλαρντάις φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο της παραχώρησης του Κροάτη χαφ.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Αλαρντάις ανοίγει το δρόμο για Κροβίνοβιτς, τα λένε ΠΑΟΚ - Μπενφίκα»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, στο πρόσωπο του Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη μεταγραφική... ένεση για το χώρο του κέντρου. Τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γουέστ Μπρομ, αν και η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε... Σε αυτό συντέλεσε -σαφώς- και η αποχώρηση του Σλάβεν Μπίλιτς από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο 25χρονος χαφ, όπως σημειώνουν και τα ξένα ΜΜΕ, ανήκε στους αγαπημένους του Μπίλιτς [σ.σ. αποκαλώντας τον ακόμη και ως 'Slaven Bilic player'], ο οποίος κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να επεκτείνει το δανεισμό του από τη Μπενφίκα και τη φετινή χρονιά δεδομένου πως πέρσι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επάνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία με 43 ματς, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Μετά την αποχώρηση Μπίλιτς, ωστόσο, οι συνθήκες με τον Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ φαίνεται πως είναι διαφορετικές για τον Κροάτη δεδομένου πως έχει καταγράψει μόλις 17 αγωνιστικά λεπτά και δείχνει να μην βρίσκεται στα πλάνα του 66χρονου τεχνικού.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ καραδοκεί για την περίπτωσή του, έχει κυκλώσει το όνομά του και βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Μπενφίκα με φόντο τον εξάμηνο δανεισμό του...

Διαβάστε ακόμη...