Το «ΠΑΟΚ είναι ο λαός του» παίρνει σάρκα και οστά!

Απο inpaok.com: Η ΑΜΚ του Δικεφάλου και η τεράστια προσπάθεια για την βιωσιμότητα του μπασκετικού τμήματος
Πηγή: inpaok.com
Το «ΠΑΟΚ είναι ο λαός του» παίρνει σάρκα και οστά!

Στη διάθεση του κόσμου θα είναι από την ερχόμενη εβδομάδα οι μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με σκοπό να μπει ρευστό στα ταμεία του μπασκετικού τμήματος, στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης από την αρχή της σεζόν αναφορικά με την βιωσιμότητα του Δικεφάλου.

Είναι η ώρα, που το «ΠΑΟΚ είναι ο λαός του» παίρνει σάρκα και οστά, με τον κόσμο να καλείται να στηρίξει έμπρακτα αυτό το εγχείρημα, το οποίο είναι και το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς, με το αγωνιστικό να μην περνά σε δεύτερη μοίρα, αλλά να κάνει και λίγο στην... άκρη, μιας και αυτή τη στιγμή οι «ασπρόμαυροι» παλεύουν για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον τους.

Το video της ΚΑΕ, το οποίο προωθήθηκε και από την ΠΑΕ, δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, και έτσι οφείλει να προχωρήσει. Από τον σπουδαίο Πέτζα και τις χρυσές εποχές, μέχρι τον τεράστιο Βαγγέλη Μαργαρίτη, μία από τις σημαίες του οργανισμού, με συμμάχους τον Πάμπλο και τον Αντρέ, που νιώθουν μέσα τους τι εστί ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος του Δικεφάλου πρέπει να είναι αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες που συνέβησαν στη σύγχρονη εποχή του τμήματος. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο αγοράς των μετοχών, θα γίνουν τη νέα εβδομάδα μέσω ανακοίνωσης από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τώρα είναι η ώρα που θα ανα-μετρηθούμε...

Διαβάστε ακόμη...