Η αναγέννηση του Ζίβκοβιτς

Από paok24.com: Ήρθε στην Τούμπα το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντας τη Λισαβόνα και την Μπενφίκα.
Πηγή: paok24.com
Η αναγέννηση του Ζίβκοβιτς


Στους "Αετούς" είχε χάσει τη θέση του κι αναζητούσε κάτι νέο στην καριέρα του κι αυτό ακριβώς ήταν που του έδωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς φόρεσε τα "ασπρόμαυρα", μετακόμισε στην Τούμπα και βρήκε αυτό που έψαχνε.

Ιδανικότερο ξεκίνημα μάλλον δε θα μπορούσε να κάνει. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, ο Σέρβος μπαίνει σαν αλλαγή στο παιχνίδι και λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, οπλίζει και "σκοτώνει" την πρώην ομάδα του.

Αυτό ήταν! Με αυτό τον τρόπο συστήθηκε στον "ασπρόμαυρο" κόσμο κι ανάγκασε τους Πορτογάλους να κάνουν... δεύτερες σκέψεις για τον ίδιο και την ποιότητά του.

Είναι χαρακτηριστικό, πως όλο αυτό το διάστημα τα μέσα στην Πορτογαλία αλλά και ο κόσμος της Μπενφίκα έκαναν λόγο για έγκλημα των "Αετών" που έχασαν τον παίκτη μέσα από τα χέρια τους, με τον Ζίβκοβιτς από τη μεριά του να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την απόφασή του:

"Είμαι ακόμη νέος, 24 ετών. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου είναι μπροστά μου και έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος. Δε θα έκανα τώρα κάποια ανόητη κίνηση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζω και γι' αυτό πιστεύω πως ήταν εξαιρετική επιλογή να πάω στον ΠΑΟΚ".

Φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Σέρβος έχει να επιδείξει συνολικά 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη με απολογισμό 5 γκολ και 2 ασίστ, όντας από τους πολυτιμότερους της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...