Ο απολογισμός του Σβαμπ για το 2020! (pics)

Από sfina.gr: Τον δικό του απολογισμό για το 2020 έκανε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος στάθηκε στη γέννηση του παιδιού του και στη μετακόμιση από τη Ραπίντ Βιέννης στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Ο απολογισμός του Σβαμπ για το 2020! (pics)

Aναλυτικά το μήνυμα του Αυστριακού μέσου:

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πολύ ευγνώμονες για το γεγονός πως υπήρχαν περισσότερες φωτεινές ημέρες στη ζωή μας το 2020! Εκτός από τις καταστάσεις με τον covid-19, ήμασταν σε θέση να ζήσουμε υπέροχες στιγμές, ειδικά με την γέννηση του Ματέο-Φραντσέσκο. Γίναμε περήφανοι γονείς αυτή τη χρονιά.

Στα της ποδοσφαιρικής καριέρας, είχα την ευκαιρία να τερματίσω στη δεύτερη θέση του αυστριακού πρωταθλήματος μετά το lockdown και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Ραπίντ Βιέννης. Στα τέλη Ιουλίου, η μικρή μου οικογένεια μετακόμισε σε νέα χώρα και ήμασταν σε θέση να ζήσουμε πολλές όμορφες εμπειρίες στους πρώτους πέντε μήνες.

Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Ανυπομονώ για ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές μαζί σας και να συνεχίσουμε να κοιτάμε θετικά στο 2021.

Σας εύχομαι, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος και ποτέ να μην χάσετε το χαμόγελό σας».

Διαβάστε ακόμη...