Στην έξοδο και ο Εσίτι – Πάει για χαφ!

Από sportime.gr:Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δύο ποδοσφαιριστές, έναν που αγωνίζεται στην επίθεση και έναν για τη μεσαία γραμμή.
Πηγή: sportime.gr
Στην έξοδο και ο Εσίτι – Πάει για χαφ!

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τις παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών του, που παίζουν στην ίδια θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, εκτός του Νίκα Νινούα, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τον δανεισμό του στην Ανόρθωση, παρελθόν από τον Δικέφαλο θα αποτελέσει και ο Άντερσον Εσίτι.

Για τον Νιγηριανό μέσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, γι' αυτό άλλωστε δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι αναφορές των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας για τη Γαλατασαράι. Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε ό,τι αφορά το θέμα του Εσίτι, ο οποίος ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2019 με μεγάλες φιλοδοξίες αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου, που τον επέλεξαν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στον Εσίτι, ο οποίος έχει καταγράψει 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα με μόλις έξι 90λεπτα κι έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του ενώ όσον αφορά τον Νινούα, ο Ουρουγουανός θα πει το τελικό «ναι» μόλις ο ΠΑΟΚ προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του χαφ με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα: Η αλήθεια για το FFP και τι ποσό ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να απαλλαγεί από τον... βραχνά του

Άλλωστε όπως έγραψαν κυπριακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι διαπραγματεύσεις της Ανόρθωσης με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Οι Κύπριοι θα πρέπει να καταβάλουν κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ για να καλύψουν κομμάτι του μισθού του 21χρονου Γεωργιανού άσου.

Το μόνο που απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί το «deal» είναι η σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, ο οποίος όπως προαναφέραμε «τρέχει» τη διαδικασία απόκτησης παίκτης, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Να θυμίσουμε πως και το καλοκαίρι ο Δικέφαλος κινήθηκε για την απόκτηση χαφ αλλά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Στέφαν Σβαμπ δεν μπόρεσε να φέρει άλλον παίκτη, αφού οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Φίλιπ Μπράνταριτς δεν είχαν αίσιο τέλος, με τον Κροάτη να κλείνει τελικά στην Αλ Αΐν.

Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, το σχέδιο του ΠΑΟΚ είναι να παραχωρήσει τους Νινούα και Εσίτι έτσι ώστε να φέρει άλλον χαφ στην Τούμπα, που θα πάρει φανέλα βασικού.

Διαβάστε ακόμη...