«Πολλές χαρές στο 2021 για τον αγαπημένο μας ΠΑΟΚ»

Από acpaok.gr: Τον δικό της απολογισμό για το 2020, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές για το 2021, κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Ζωή Ακριβάκη.
Πηγή: acpaok.gr
«Πολλές χαρές στο 2021 για τον αγαπημένο μας ΠΑΟΚ»

- Ομαδική αποτίμηση του 2020...

«Γενικά το 2020 ήταν μία χρονιά με αρκετές δυσκολίες, παρ'όλα αυτά η ομάδα κατάφερε να είναι πρώτη βαθμολογικά όταν οι αθλητικές δραστηριότητες της χώρας σταμάτησαν και έτσι κατάφερε για ακόμη μία φορά να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Επιπλέον, αγωνιστήκαμε και στο Women's Champions League και παρά τον αποκλεισμό η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, όπως αυτό της Μπενφίκα».

- Τι «κρατάς», τι «πετάς» από το 2020 και ποιοί οι στόχοι σου για το επόμενο έτος;

«Σίγουρα κρατάω ότι μείναμε υγιείς που είναι και το πιο σημαντικό. «Πετάω» όλη αυτή την κατάσταση με τον κοροναϊό καθώς ταλαιπωρεί πολύ κόσμο και έχει κρατήσει μακριά τους περισσότερους αθλητές από αυτό που αγαπάμε. Πρωταρχικός μας στόχος για το επόμενο έτος πρέπει να είναι η υγεία μας, να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία και να επιστρέψουμε στα γήπεδα και σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Τέλος, κύριο μέλημά μας για το 2021 είναι να βελτιωθούμε ακόμη πιο πολύ, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στοχούς της».

- Ευχές για το 2021...

«Να προσέχουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε υπομονή περνώντας πολύτιμο χρόνο με τις οικογένειές μας. Εύχομαι σε όλους να έχουν Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και το 2021 να μας φέρει πρώτα απ'όλα υγεία και έπειτα πολλές χαρές για τον αγαπημένo μας ΠΑΟΚ!».

Διαβάστε ακόμη...