Λουτσέσκου : “Στην Αλ Χιλάλ παίρνω τρεις φορές περισσότερα από ότι στον ΠΑΟΚ”

Από sfina.gr: Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην Ρουμανία, μετά τις νέες επιτυχίες του στην Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ.
Πηγή: sfina.gr
Λουτσέσκου : “Στην Αλ Χιλάλ παίρνω τρεις φορές περισσότερα από ότι στον ΠΑΟΚ”

Ο Ρουμάνος προπονητής που πέρασε με μεγάλη επιτυχία και από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε εκπομπή τηλεοπτική ρουμανικού καναλιού για το ποδόσφαιρο στην Σαουδική Αραβία, τις συγκρίσεις με την Ρουμανία και τα... πολλά λεφτά των Αράβων.

Για το αν τον ενδιαφέρει το πως βλέπουν οι Ρουμάνοι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας :

"Το κοιτάζουν με άγνοια επειδή είναι αδαείς άνθρωποι, δεν ενημερώνονονται. Όποιος εκφέρει τη γνώμη του πρέπει να ενημερώνεται. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό. Υπάρχουν επτά ξένοι παίκτες σε κάθε ομάδα, που φέρνουν με καλά χρήματα και έχουν ποιότητα. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι τοπικοί παίκτες με φυσικές και τεχνικές ικανότητες. Το πρόβλημά τους είναι ότι έχουν κολλήσει υπό πίεση. Σημαντικά λάθη προκύπτουν από εδώ, αλλά είναι παντού. Σκεφτείτε ότι κάνουμε προπονήσεις τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο στις 7 το απόγευμα και η θερμοκρασία είναι στους 39 βαθμούς! Παίζουμε με 38-39 βαθμούς Κελσίου! Είναι μια επιπλέον προσπάθεια. Ξένοι προπονητές από διαφορετικές ηπείρους έφεραν μια δυναμική στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν επίσης μερικοί που ήρθαν μόνο για το οικονομικό συμφέρον".

Για το τι θα συνέβαινε αν η Αλ Χιλάλ έπαιζε στο ρουμανικό πρωτάθλημα :

"Παρακαλώ, δεν θέλω να κάνω τέτοιες συγκρίσεις. Το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι στη Ρουμανία! Δεν θέλω να το συγκρίνω, αλλά για μένα αυτή είναι η αλήθεια".

Για το αν υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων :

"Οι μισθοί εξακολουθούν να καθυστερούν εδώ, αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Το κλαμπ μας είναι ένα από τα πιο σοβαρά του πρωταθλήματος. Είναι σεβαστή καθυστέρηση".

Για όσους τον κατηγόρησαν ότι πήγε στην Αλ Χιλάλ μόνο για τα λεφτά :

"Αυτό είναι πρόβλημα των ανθρώπων που σκέφτονται έτσι... Είναι πολύ απλό! Γιατί να με ενδιαφέρει που σκέφτονται έτσι για μένα;".

Ενώ στην ερώτηση για τον μισθό που έχει στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου αφοπλιστικά και χαρακτηριστικά : "Τρεις φορές περισσότερο από ό, τι στο ΠΑΟΚ!".

Διαβάστε ακόμη...