«Για αυτό απολύθηκα από τον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr : Τη θητεία του στον ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες θυμήθηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε την αποδοχή του τότε τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ.
Πηγή: thessports.gr
«Για αυτό απολύθηκα από τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ένας αρκετά δραστήριος προπονητής, σε όλους τους συλλόγους αποχώρησα με δική μου πρωτοβουλία, ποτέ δεν απολύθηκα. Έφευγα μόνος μου για χιλιάδες λόγους – είτε επειδή έκανα κάποιο λάθος στην επιλογή συλλόγου ή επειδή κάτι άλλο δε μου ταίριαζε ή επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Πουθενά (σ.σ. δεν απολύθηκα), εκτός από τον ΠΑΟΚ, όπου με έδιωξαν, για να το πω λαϊκά. Στη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός διευθυντής δεν με υποστήριξε καθόλου από την αρχή. Με προσέλαβαν, παρότι μου είχαν πει ότι ο τεχνικός διευθυντής δε με θέλει. Πρέπει να το πει. Μπήκαμε σε αυτήν την ιστορία και ό,τι κι αν δούλευα και δοκίμαζα στην αρχή, τον έβρισκα απέναντι μου.

Ίσως να μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα κάποια πράγματα, αλλά όταν ολοκληρώνεις την προετοιμασία και προκρίνεσαι από τον πρώτο γύρο του Europa League, τότε αυτό δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι φυσιολογική κατάσταση να “πετάς” κάτι ή να λειτουργείς έτσι. Αν το δεις απ’ έξω, δεν μπορεί να συνέβη αυτό που έγινε. Αλλά υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, ίσως να έπρεπε να έχω κάνει κάποια πράγματα καλύτερα ή διαφορετικά. Γενικά, όμως, αν φεύγεις μετά από δύο μήνες, κάτι πηγαίνει λάθος και δεν είναι φυσιολογικό. Μου συνέβη για πρώτη φορά τότε, και ελπίζω για τελευταία, μια τέτοια εμπειρία».

Διαβάστε ακόμη...