«Απέρριψα τον Ολυμπιακό, υπέροχο να αγωνιστώ με τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Πηγή: paok24.com
«Απέρριψα τον Ολυμπιακό, υπέροχο να αγωνιστώ με τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ»

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου παραδέχτηκε ότι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα, τις οποίες αρνήθηκε, επιλέγοντας τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είναι δεμένος λόγω της αγάπης του για την Παρτιζάν, για το άσπρο και το μαύρο.

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με κάλεσαν. Ο αθλητικός διευθυντής ήρθε σε επαφή μαζί μου. Με ενδιέφερε και προχώρησε. Όσο για τον Ολυμπιακό, ναι επικοινώνησαν μαζί μου αλλά αρνήθηκα».

Όσον αφορά στους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι: «Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα, ένιωσα πολύ περίεργα, ήμουν χαρούμενος για την ομάδα που αγωνίζομαι τώρα αλλά δεν ήμουν χαρούμενος για τον πρώην σύλλογο και τους πρώην συμπαίκτες μου. Μερικοί από αυτούς από την Μπενφίκα με συγχαίρουν. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μένα, δίνω πάντα το μέγιστο μου» ενώ σχολίασε και τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου: «Χάσαμε βαθμούς στα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Φυσικά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει περισσότερα, αλλά είναι όλο το ποδόσφαιρο και προχωράμε».

Ο Ζίβκοβιτς σχολίασε και το ενδεχόμενο επιστροφή του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον προσωπικά, φυσικά, θα ήταν υπέροχο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, θα ήμασταν ένα καλό τρίδυμο με Πρίγιοβιτς, εμένα και τον Τζόλη».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Παρτιζάν: «Θα επέστρεφα στο μέλλον, γιατί το χρώμα μου είναι μαύρο και άσπρο!»

Διαβάστε ακόμη...