Κακλαμανάκης: «Κλείσαμε θετικά τον χρόνο, μας αρέσει που βελτιωνόμαστε»

Από paokbc.gr: Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ιωνικού με 86-84, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.
Πηγή: paokbc.gr
Κακλαμανάκης: «Κλείσαμε θετικά τον χρόνο, μας αρέσει που βελτιωνόμαστε»

Ο Έλληνας center μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη βελτίωση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

«Ήταν ακόμη μία νίκη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Είναι μία ομάδα σε καλή φόρμα, αλλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη και κλείνοντας θετικά το χρόνο».

Για το τι άλλαξε και ήρθαν οι 3 νίκες με τον Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο: «Άλλαξε η ψυχολογία μας, και ειδικά μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη. Από εκεί και έπειτα, βρήκαμε αυτό που... έλειπε, κάτι που μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια, όπως και η επικράτηση κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα στη βαθμολογία: «Η ομάδα αυτό που έχει να κάνει είναι να συγκεντρώνεται σε κάθε αντίπαλο, κοιτώντας τα ματς ξεχωριστά. Φυσικά, θα είμαι ευχαριστημένοι αν καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Μου αρέσει να βλέπω την ομάδα να βελτιώνεται, καθώς αυτό βοηθάει και στην ψυχολογία της, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Διαβάστε ακόμη...