«Αβάσιμες οι ιστορίες για Τσόλακ!»

Από inpaok.com: Οι Κροάτες συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Αντόνιο Τσόλακ σε σενάρια επιστροφής του στην χώρα, είτε για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είτε για την Όσιγιεκ, με τον εκπρόσωπο του Ιβάν Γιόλιτς ωστόσο να διαψεύδει τις φήμες.
Πηγή: inpaok.com
«Αβάσιμες οι ιστορίες για Τσόλακ!»

Μιλώντας σε κροατικά ΜΜΕ ο ατζέντης του φορ του ΠΑΟΚ ανέφερε πως προς το παρόν για τον πελάτη του υπάρχει μόνο ο Δικέφαλος για τον πελάτη του, που θέλει να αποδείξει ότι σωστά δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για την απόκτηση του από την Ριέκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Αντόνιο είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και προς το παρόν υπάρχει μόνο αυτή η ομάδα για τον ίδιο. Οι ιστορίες για επιστροφή στην Κροατία είναι αβάσιμες.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ξεκίνησε καλά στην Ελλάδα αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η μεταγραφή έγινε μετά από μια ταραχώδη χρονιά με την Ριέκα. Υπάρχει και η πανδημία που σίγουρα επηρεάζει όχι μόνο τον Τσόλακ αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές, ακόμα και ομάδες.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η μητέρα του Αντόνιο πέθανε λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίο κέρδισε με τη Ριέκα την περασμένη σεζόν. Έχουν γίνει πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί»

Στη συνέχεια τόνισε:

«Νομίζω ότι το γεγονός ότι συνέχισε να τον προσκαλεί στην εθνική Κροατίας παρόλο που δεν τα πήγε καλά στον ΠΑΟΚ λέει αρκετά για το τι σκέφτεται ο Ντάλιτς για τον Τσόλακ.

Ο Αντόνιο είναι απόλυτα αφοσιωμένος και επικεντρωμένος στον ΠΑΟΚ, οι εικασίες για μεταγραφές δεν τον αγγίζουν. Ξέρει γιατί είναι εδώ, τι να κάνει και περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του. Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να προπονείται γιατί στη συνέχεια της σεζόν θέλει να δικαιολογήσει τα χρήματα που επενδύθηκαν και την εμπιστοσύνη της ομάδας του. Θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου και να πάει στο EURO. Ο στόχος του είναι σαφής».

Διαβάστε ακόμη...