«Ό,τι καλύτερο μπορώ για τον ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com: Ο Γ. Παπαβασίλης στο PAOK24
Πηγή: paok24.com
«Ό,τι καλύτερο μπορώ για τον ΠΑΟΚ!»

Ο νεαρός αθλητής μιλάει για την παρουσία του στις προπονήσεις του στην Εθνική, στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αλλά και τη μεγάλη επιθυμία που υπάρχει για επιστροφή στη δράση.

Ένας από τους παίκτες της νέας γενιάς που έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και να αποτελεί μία από τις επενδύσεις του Δικεφάλου είναι ο Γ. Παπαβασίλης.

Ο νεαρός αθλητής μιλάει για το πώς βίωσε ο ίδιος την περίεργη αυτή χρονιά που σε λίγες ημέρες θα μας αποχαιρετήσει.

«Διανύουμε σίγουρα μια δύσκολη χρόνια σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στον αθλητισμό. Οι προπονήσεις γίνονταν ολοένα και δυσκολότερες μέχρι που στο τέλος έγιναν ανέφικτες γεγονός που αποτελεί από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε έναν αθλητή. ωστόσο καθημερινά με ότι μέσο διέθετα προσπαθούσα να μένω σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, ώστε να μην είναι πολύ δύσκολη η πολυπόθητη επιστροφή στα γήπεδα. Κατά τα άλλα προσπαθούσα να απασχολούμαι κ με άλλα δημιουργικά πράγματα εκτός της προπόνησης, εν μέσω της καραντίνας ώστε να μην επέλθει εύκολα η μονοτονία και το πέτυχα».

Για την πρόσφατη παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Γ. Παπαβασίλης σχολιάζει:

«Η προετοιμασία της Εθνικής πήγε πολύ καλά κατ' ομολογία και του προπονητή. Η ομάδα βρέθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης γεγονός που διευκόλυνε τους προπονητές στον προγραμματισμό της προετοιμασίας. Δώσαμε επιπλέον κ ένα δυνατό φιλικό με την ομάδα της ΑΕΚ όπου ανταποκριθήκαμε ικανοποιητικά.

Η κλήση στην εθνική ομάδα αποτελεί για εμένα πρώτα από όλα τιμή, καθώς είναι το όνειρο μου να αγωνίζομαι με το εθνόσημο».

Για το πώς επηρεάζει η δεύτερη καραντίνα το χάντμπολ σε επίπεδο συλλόγων:

«Φυσικά η δεύτερη καραντίνα μας πάει ακόμα πιο πίσω ,τόσο σαν ομάδα ,όσο και ατομικά. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες διακοπές στις προπονήσεις μπορεί να αποτελέσουν ακόμα και κίνδυνο για κάποιους αθλητές καθώς είμαστε πιο ευάλωτοι σε τραυματισμούς. Ωστόσο πάντα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κρατήσουμε τους εαυτούς μας υγιείς ανεξάρτητων συνθηκών.

Η ανησυχία για την έκβαση της σεζόν είναι δεδομένη. Ελπίζω να επιστρέφουμε γρήγορα στα γήπεδα και να μη χρειαστεί να ξανά περάσουμε κάτι ανάλογο».

Τέλος, για την παρουσία του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αλλά και τη φετινή ομάδα του Δικεφάλου:

«Είναι Η δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ, κ χαίρομαι για αυτό. Προσπαθώ να γίνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα σε κάθε αγωνιστική, καθώς και να βελτιώνομαι προπόνηση την προπόνηση ώστε να βοηθάω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και θεωρώ ότι αν και καινούρια ομάδα ,είχαμε βρει ήδη τη συνοχή μας σε ικανοποιητικό βαθμό πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ευελπιστώ να συνεχιστεί σύντομα το πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε.

Η ομάδα έχει θέσει σοβαρούς στόχους για το φετινό πρωτάθλημα και ήδη είμαστε σε καλό δρόμο, προς την υλοποίηση αυτών. Πρώτος στόχος είναι η πρωτιά στον Βόρειο όμιλο και έπειτα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την διασταύρωση των ομάδων».

Διαβάστε ακόμη...