Καπετανίδης: «Υπομονή και αισιοδοξία»

Από inpaok.com:Στο INPAOK μίλησε ο ακραίος της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε για την επιστροφή του τμήματος στις προπονήσεις μέσω lockdown, όπως και για το γεγονός ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι... διαφορετικά από πέρσι.
Πηγή: inpaok.com
Καπετανίδης: «Υπομονή και αισιοδοξία»

Όσα είπε:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις και την επικείμενη επανέναρξη της Volley League:

«είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στα γήπεδα. Ωστόσο χάθηκε πολύτιμος χρόνος, επομένως είμαστε αφοσιωμένοι στις καθημερινές προπονήσεις, με σκοπό να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Πόσο καιρό πιστεύει ότι θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ ώστε να επανέλθει στους επιθυμητούς ρυθμούς:

«Σίγουρα δεν μπορώ να γνωρίζω τον ακριβή χρόνο, αλλά η ομάδα βρίσκεται ήδη σε καλή κατάσταση και συνεχώς βελτιώνεται».

Για τις προπονήσεις εν μέσω κορονοϊού και lockdown:

«Όταν βρισκόμαστε στην προπόνηση δεν αφήνουμε τους εξωτερικούς παράγοντες να μας επηρεάσουν, επομένως είμαστε αφοσιωμένοι και δεν νιώθουμε ότι έχει αλλάξει κάτι. Παρόλα αυτά, τηρούμε τα κατάλληλα μέτρα για να αισθανόμαστε ασφάλεια και για να είναι ασφαλείς οι γύρω μας».

Για το γεγονός ότι τα ερασιτεχνικά αθλήματα σταμάτησαν, αλλά η Super και Basket League συνεχίζονται κανονικά:

«Οι αρμόδιοι επέλεξαν να συνεχιστούν κάποια πρωταθλήματα για τους δικούς τους λόγους, σέβομαι τις όποιες αποφάσεις και πορεύομαι με αυτές. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια πρόβλεψη και ένας κατάλληλος σχεδιασμός και για τα υπόλοιπα αθλήματα, πέρα από τα δύο που προαναφέρθηκαν».

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο για τα διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα:

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι δύσκολη και πρωτόγνωρη, όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν και το μόνο που έχω να πω είναι υπομονή και αισιοδοξία».

Διαβάστε ακόμη...