Λιάπης: «Ανυπομονώ να μπούμε ξανά στο γήπεδο»

Από inpaok.com:Στο INPAOK μίλησε ο πίβοτ της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Νικόλας Λιάπης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πανδημία και το lockdown το οποίο πλήττει τον επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμά του ενόψει των... διαφορετικών φετινών Χριστουγέννων.
Πηγή: inpaok.com
Λιάπης: «Ανυπομονώ να μπούμε ξανά στο γήπεδο»

Όσα είπε:

Πώς αντιμετωπίζεις την κατάσταση με τον κορονοϊό ως ένας από τους πολλούς αθλητές που δεν μπορούν να αγωνιστούν;:

«Γενικότερα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς τους αθλητές, πρέπει να βρίσκουμε την ψυχολογική δύναμη και το κίνητρο καθημερινά για να προπονούμαστε. Ανυπομονώ να μπούμε ξανά στα γήπεδα».

Αν είναι σύμφωνος με την διακοπή των πρωταθλημάτων χάντμπολ, την ίδια στιγμή που στο εξωτερικό το άθλημα παίζεται κανονικά:

«Δεν είμαι σύμφωνος αλλά δεν είμαι και αυτός που μπορεί να αλλάξει κάτι. Γίνονται προσπάθειες να ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα, το θέμα είναι να βρεθεί άμεσα μια λύση που να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγείας και με συνέπεια να μπούμε στην αθλητική ρουτίνα μας».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι την διακοπή:

«Η πορεία μας μέχρι στιγμής είναι θετική καθώς είμαστε αήττητοι πρώτου διακοπεί το πρωτάθλημα. Για μια νεοσύστατη ομάδα δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία και σίγουρα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα:

«Κάθε κλήση στην εθνική σημαίνει αρκετά για τον κάθε αθλητή αλλά και για μένα προσωπικά, γίνεται μια σημαντική προσπάθεια και μέσα από αυτή δίνονται ευκαιρίες σε νέους αθλητές σαν εμένα».

Το δικό του μήνυμα για τα φετινά Χριστούγεννα, τα οποία είναι για όλους διαφορετικά:

«Μακάρι να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που θα περάσουμε έτσι, μακριά από τους συγγενείς μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και αγάπη!».

 

Διαβάστε ακόμη...