“Δεν μπορώ να φανώ περισσότερο ΠΑΟΚτσης από τον Γκαρσία”!

Από thessports.gr: Για τα όσα είπε χθες για αυτόν ο Πάμπλο Γκαρσία και όχι μόνο, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Κούδας.
Πηγή: thessports.gr
“Δεν μπορώ να φανώ περισσότερο ΠΑΟΚτσης από τον Γκαρσία”!

Ο Μεγαλέξανδρος του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε για τη δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία για τη θρυλική φωτογραφία του με τον Άνθιμο Καψή.

Επίσης εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον πόλεμο που δέχεται ο Δικέφαλος.

Για τη δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία: «Άκουσα τη δήλωση. Και ο Γκαρσία και ο Μπόλονι είναι άνθρωποι που σέβονται το σωματείο και αναγνωρίζουν την ιστορία. Και ο Μπόλονι τίμησε και τον Κώστα Ιωσηφίδη. Δεν είναι μόνο η φωτογραφία, έχω συναντηθεί 20 φορές με τον Πάμπλο, ζήτησε να μάθει κάποια πράγματα τι έγινε τότε. Για το επεισόδιο στο Καραϊσκάκη του είπα να μη φτάνει σε αυτό το σημείο και ότι όσο παίζεις στον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζεις τέτοια πράγματα. Εγώ δεν μπορώ να φανώ περισσότερο ΠΑΟΚτσής από τον Γκαρσία η τον Μπόλονι».

Για τον σεβασμό στο πρόσωπό του: «Δεν μιλάμε μόνο για τον Πάμπλο. Σε μια γιορτή του ΠΣΑΠ που ήμασταν με τον Άνθιμο Καψή, ήρθε ο γιος του ο Μιχάλης και μου είπε ότι έχει τη φωτογραφία από μωρό στο δωμάτιό του. Με την ταχύτητα που είχα, στη συνέχεια πέφτω. Και ο Άνθιμος μου είπε «συγνώμη φιλαράκι αντί να σε στείλω στα κάγκελα, έκανα αυτή την ενέργεια». Δεν ξέρω αν οι σημερινοί ποδοσφαιριστές έχουν σπουδάσει ηθοποιία, πέφτουν κάτω δυο λεπτά και σηκώνονται σαν να μην έχουν τίποτα. Δεν έκανα ποτέ τέτοια πράγματα».

Για τον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Τα έχω ζήσει και τα έχω μεταφέρει και στον ΠΑΟΚ. Είμαι ενοχλημένος με όλες αυτές τις ιστορίες. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, θα πάω και θα κρεμαστώ από τον Λευκό Πύργο. Γίνεται αυτή η ιστορία και το μαθαίνει πρώτος ο Καραπαπάς. Ο ΠΑΟΚ είχε πάντα τίμιους ανθρώπους, δεν πιστεύω ότι άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα έκανε ενσυνείδητα τέτοιο πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μας αδικήσανε, χάσαμε, βάζαμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζαμε. Οποιονδήποτε από όλη την Ελλάδα να βγάλεις που έπαιξε στον ΠΑΟΚ για αυτό τον αγάπησε. Ελπίζω η καινούρια χρονιά να φύγει ο κορωνοϊός και να παλέψουμε. Ο Παντελάκης έλεγε θα κερδίσεις και τον διαιτητή, να μη βρίσκεις δικαιολογίες. Το ποδόσφαιρο δε φεύγει από το αίμα μου».

Για τις μεταγραφές: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από μας το υλικό και χαίρομαι που παίζουν και τα Ελληνάκια. Από εκεί μπορούμε να βρούμε λύσεις και να μην κάνουμε λάθη επειδή υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει λεφτά. Όλες οι μετάγραφες που θέλει ο προπονητής πρέπει να γίνουν σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή».

Διαβάστε ακόμη...