“Επικοινωνιακό τρικ το θέμα Σιαμπάνη, να συσπειρωθούν ΠΑΟΚ και Άρης”

Από thessports.gr : Σε άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Τάκης Μπαλτάκος αναφορικά με την εξωγηπεδική κόντρα ΠΑΟΚ και Άρη.
Πηγή: thessports.gr
“Επικοινωνιακό τρικ το θέμα Σιαμπάνη, να συσπειρωθούν ΠΑΟΚ και Άρης”

Όπως τόνισε ο έμπειρος νομικός, θεωρεί πως οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ταυτόχρονα ανέφερε πως η περιβόητη υπόθεση περί δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη είναι ένα «επικοινωνιακό τρικ» ενώ παρουσίασε και το σημαντικό πρόβλημα που προκύπτει στον Παναθηναϊκό με το νέο του γήπεδο στον Βοτανικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την υπόθεση περί δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη: «Είπα και στην εκπομπή του κ. Θωμαΐδη πως με τις λίγες γνώσεις που έχω επί του θέματος δεν βλέπω να βγαίνει κάτι. Για τον ΠΑΟΚ είναι… μηδέν. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν νομίζω να αργήσει το θέμα αυτό, δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επικοινωνιακό τρικ το βλέπω εγώ όλο αυτό».

Για την κόντρα ΠΑΟΚ και Άρη: «Αυτό που με απασχολεί βλέποντας την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως την Θεσσαλονίκη, είναι πως η πόλη έχει αδικηθεί για δεκαετίες. Αγνοείται η Θεσσαλονίκη. Όταν συμβαίνει αυτό, θεωρώ πολυτέλεια το να ανταγωνίζονται οι ομάδες έξω από το γήπεδο. Υπενθυμίζω πως η κόντρα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ είναι μόνο εντός γηπέδων. Όταν όλοι λέμε πως μας αδικεί η Αθήνα, δεν μπορεί να μαλώνετε εσείς έξω από το γρασίδι. Αυτό είναι λάθος. Ξέρω πολύ καλά και τους πολιτικούς, υπάρχουν ικανά άτομα όπως ο κ. Καράογλου, ο οποίος όμως δεν έχει αρμοδιότητες. Αντί η πόλη να συνασπίζεται και να τους βοηθάει, κάνει το αντίθετο. Η διαμαρτυρία δεν φτάνει καν στην Αθήνα. Στο χόρτο να υπάρχει διαχωρισμός, αλλά ΠΑΟΚ και Άρης πρέπει να συσπειρωθούν εκτός γηπέδου ενάντια του κατεστημένου. Παραξενεύονται οι παράγοντες των συλλόγων της Αθήνας και λένε ”Που πετάχτηκε τώρα ο ΠΑΟΚ;” Πρέπει η πόλη να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται».

Για τον Βοτανικό: «Χλωμό το βλέπω το όλο θέμα. Για να γίνει το γήπεδο θα πρέπει να εγκρίνει τους όρους η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Αν τους απορρίψει, δεν θα γίνει τίποτε απολύτως. Αυτή τη στιγμή πηγαίνει 50-50 το θέμα, οι όροι μέχρι στιγμής δεν είναι αυτοί που θέλει το σωματείο».

Διαβάστε ακόμη...