«Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όσα έκανε για μένα»

Από paokrevolution.net: O Ζοσέ Μαουρίσιο επιστρέφει ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και όπως παραδέχθηκε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA είναι ανυπόμονος για αυτό:
Πηγή: paokrevolution.net
«Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όσα έκανε για μένα»

«Βεβαίως και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τούμπα και θα παίξω εκεί. Αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ υπήρχε μια μερίδα των οπαδών που δεν ήταν σύμφωνοι. Υπήρχαν και άλλοι που με αποχαιρέτησαν και μου ευχήθηκαν καλή τύχη. Διατηρώ πάντα επαφή με κάποιους παίκτες, καθώς υπήρξαν και επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Λογικό ήταν λοιπόν να δημιουργήσω κάποιες φιλίες. Κρατώ επαφή με κάποιους από αυτούς και ανυπομονώ να τους συναντήσω. Οι φιλίες που δημιούργησα ήταν και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κάνω τα δώρα σε όλους όπως θα ήθελα. Μίλησα με τον Ελ Καντουρί και έχουμε συμφωνήσει να αλλάξουμε φανέλες».

Ρωτήθηκε για το αν έχει κίνητρο την Κυριακή να αποδείξει στον ΠΑΟΚ πράγματα: ««Εγώ δεν παίζω για να αποδείξω στον ΠΑΟΚ για τι είμαι ικανός. Ο ΠΑΟΚ για τρία χρόνια με υποδέχτηκε και τους ευχαριστώ για όσα έκαναν για μένα. Είμαι στον Παναθηναϊκό και θέλω να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε ακόμη...