Ο ΠΑΟΚ τον… έκαψε σε τηλεπαιχνίδι της Σερβίας

Aπό inpaok.com: Δεν βρήκε την απάντηση ο παίκτης του show (video)
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ τον… έκαψε σε τηλεπαιχνίδι της Σερβίας

Το «Πιάσε με αν μπορείς» είναι ένα από τα αγαπημένα σόου στο κρατικό κανάλι της Σερβίας RTS 1 και η ερώτηση αφορούσε το κοινό γράμμα στα αρχικά του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Κάθε Παρασκευή βράδυ χιλιάδες Σέρβοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και στο τελευταίο επεισόδιο οι ερωτήσεις είχαν έντονο χρώμα Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι συμμετέχουν 4 παίκτες στους οποίους γίνονται 6 ερωτήσεις σε διάστημα 30 δευτερολέπτων και όσες σωστές απαντήσεις δώσουν, τόσες θέσεις μετακινούνται προς τα μπροστά (κυνηγώντας ουσιαστικά τον παίκτη που είναι μπροστά τους).

Στη διάρκεια του παιχνιδιού λοιπόν ο παίκτης με τα μπλε Εμίλ Ίκονιτς βρήκε τις 5 από τις 6 απαντήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια Κριστίνα Ραντένκοβιτς. Κι η μοναδική που δεν απάντησε ήταν η εξής: «Τι σημαίνει το κοινό γράμμα στα αρχικά των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ».

Ο Ίκονιτς έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό ποσό, με τον αντίπαλο του με τα πράσινα Μίλαν Ράντιτς να παρεμβαίνει και να απαντά «Σολούν» (Θεσσαλονίκη), προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας...

«Το κοινό τους γράμμα είναι το Κ... Όχι το Σ... Και το Κ στα αρχικά σημαίνει Κωνσταντινούπολη».

Δείτε το σκηνικό από το 34:36 έως το 35:20 στο video που ακολουθεί:

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...