Εισαγγελική πρόταση : Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια, αθώοι Μαρινάκης και άλλοι 15!

Από thessports.gr : Στημένο θεωρεί τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια το 2013 ο εισαγγελέας στη δίκη της “Συμμορίας”, προτείνοντας την ενοχή των του τότε μεγαλομετόχου της Ημαθίας, Γιώργου Αρβανίτη και του παράγοντα Γιώργου Λαναρή, καθώς επίσης των ποδοσφαιριστών Μπάρμπα και Παυλίδη για τους οποίους ο κ. Λακαφώσης έκανε λόγο για “προκλητικά απαθή” στάση στο πρώτο και 3ο γκολ του Ολυμπιακού.
Πηγή: thessports.gr
Εισαγγελική πρόταση : Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια, αθώοι Μαρινάκης και άλλοι 15!

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους επτά κατηγορούμενους για “Συμμορία” προτείνεται η απαλλαγή τους λόγω παραγραφής καθώς όπως ισχυρίστηκε η δράση της ατόνησε τον Δεκέμβρη του 2012, αρχές του 2013 και ως εκ τούτου έχει επέλθει παραγραφή αφού είναι πλημμέλημα.

Πρόκειται εκτός από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για τους: Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρο ΕΠΟ), Θόδωρος Κουρίδης, Αριστείδης Σταθοπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος (πρώην παράγοντες ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην πρόεδρο ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος της ΚΕΔ).

Ακόμη, προτείνεται η ενοχή του πρώην διαιτητή Βαγγέλη Δημητρόπουλου για τον αγώνα Κυπέλλου του 2012 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...