Κροατικά ΜΜΕ για Τσόλακ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ : “Όπου υπάρχει καπνός…”

Από thessports.gr: Τα δημοσιεύματα περί επιστροφής του Αντόνιο Τσόλακ για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνεχίζονται για μια ακόμα μέρα.
Πηγή: thessports.gr
Κροατικά ΜΜΕ για Τσόλακ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ : “Όπου υπάρχει καπνός…”

Η ιστοσελίδα 24sata.hr έχει ένα εκτενές ρεπορτάζ για τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας από το Ζάγκρεμπ και μέσα σε αυτές βρίσκεται και η απόκτηση σέντερ φορ, ωστόσο ο Κροάτης φορ δεν είναι η μοναδική επιλογή.

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει :

"Είναι σαφές ότι ο Ντιναμό θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω αυτόν τον χειμώνα, έτσι ώστε τον Φεβρουάριο να μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο και επίσης να κάνει ένα βήμα παραπέρα στην Ευρώπη.

Η Ντιναμό βρήκε επιθετικό, τον σέντερ φορ της Λέφσκι Σόφιας, Νάιτζερ Ρόμπερτ αλλά ο Ζόραν Μάμιτς είπε ότι είναι ένας παίκτης που πρέπει πρώτα να εγκλιματιστεί σε ένα νέο περιβάλλον και στη συνέχεια να γίνει η κίνηση για την απόκτηση του.

Ο Αντόνιο Τσόλακ δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι μας διαβεβαιώνουν ότι η Ντιναμό έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον ΠΑΟΚ και ότι θα ήθελαν να δανειστούν τον Τσόλακ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί ειδικά, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά..."

Διαβάστε ακόμη...