Ο ΕΣΑΚΕ αποφασίζει για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για ολική επανάληψη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ λόγω αλλοίωσης αποτελέσματος, η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει ότι δε θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.
Πηγή: paok24.com
Ο ΕΣΑΚΕ αποφασίζει για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
«Παρότι δεχόμαστε πιέσεις και από πολλές ΚΑΕ, προκειμένου να διεκδικήσουμε το έννομο συμφέρον μας με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, όπως και δικαιούμαστε, δεν θα το πράξουμε. Το αφήνουμε στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσφύγει αυτός και να (δια)σώσει το άθλημα πριν δημιουργηθεί δεδικασμένο» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, με την προθεσμία προσφυγής της εκεί, να ολοκληρώνεται σήμερα.

Βέβαια, η ΑΕΚ που επικοινώνησε με κάθε τρόπο ότι δε θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, πέταξε το μπαλάκι στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος βέβαια δεν έχει καμία δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, με δήλωση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, η απόφαση αυτή, θα παρθεί συλλογικά αν και με βάση τους κανονισμούς, το μόνο που απομένει είναι ο ορισμός της νέας ημερομηνίας για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Μια απόφαση του αθλητικού δικαστή, που μπορεί να είναι πρωτόγνωρη, αλλά ακόμα πιο πρωτόγνωρο ήταν και το λάθος του Καρακατσούνη, ο οποίος όρισε νικητή το προπερασμένο Σάββατο και με απόφαση δικαστή...

Διαβάστε ακόμη...