Οι επιστροφές που φέρνουν αισιοδοξία

Η απουσία τους ήταν φανερή και στο χθεσινό παιχνίδι, που εκτός από τον Ολλανδό MVP με τη σφυρίχτρα υπήρχε και αγωνιστικό κενό στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Οι επιστροφές που φέρνουν αισιοδοξία


Η εικόνα του ΠΑΟΚ να απειλεί μόνο από τις πλευρές ήταν εκείνη που φυλάκισε την ομάδα στο παιχνίδι του Άρη. Οι κάρτες των Αουγκούστο και Τσιγγάρα έδεσαν τα χέρια των παικτών μέσα στο γήπεδο, αλλά και του Γκαρσία στον πάγκο που κοιτούσε δίπλα και δεν έβλεπε τους παίκτες που μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση.

Οι απουσίες των Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια ήταν καθοριστικές και για την μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ εντός αγωνιστικού χώρου, πέραν των σφυριγμάτων του Ολλανδού Νιχάους που δικαίως είχε τον ρόλο του MVP της αναμέτρησης. Ο Μαροκινός μέσος θα μπορούσε να είχε πάρει τον έλεγχο του κέντρου και να βοηθούσε περισσότερο τους Σβαμπ και Τσιγγάρα, ενώ ο Βιεϊρινια θα ήταν η τέλεια λύση είτε ως βασικός, είτε σαν αλλαγή του Ουαγκέ μετά τον τραυματισμό του και η εικόνα του ΠΑΟΚ θα ήταν σίγουρα καλύτερη σε όλο το 90λεπτο.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει και πάλι τον Ελ Καντουρί στην 11άδα και στη διάθεσή του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια που μπορεί να παίξει είτε σαν μεσοεπιθετικός στα πλάγια, είτε σαν πλάγιος μπακ και στις δύο πλευρές.

Τέλος, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για τον Ροντρίγκο Σοάρες που ταλαιπωρείται από θλάση μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και από το 2021 θα είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Διαβάστε ακόμη...