Σνάουτσνερ : “Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι”

Από thessports.gr: Ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, έκανε έναν μίνι απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη και αποκάλυψε πως ο Ροντρίγκο δεν θα είναι παρών στο μεγάλο αυτό παιχνίδι.
Πηγή: thessports.gr
Σνάουτσνερ : “Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι”

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την αποτίμηση της ευρωπαϊκής πορείας:

«Θέλαμε να προχωρήσουμε. Η πρόκριση χάθηκε ξεκάθαρα στα δύο παιχνίδια με την Ομόνοια. Φταίμε εμείς, πρέπει να το πούμε. Το κέρδος από αυτά τα παιχνίδια ήταν πως ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά στους ομίλους, δείξαμε σε κάποιους αγώνες, όπως με την Αϊντχόφεν πως ο ΠΑΟΚ παραμένει μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε πλέον μπροστά. Πολλά παιδιά από τις ακαδημίες πήραν χρόνο συμμετοχής και μακάρι να παίξουμε ξανά του χρόνου και να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

Για τα πολλά σερί παιχνίδια και αν βοηθάει το έργο τους το γεγονός πως πλέον ο ΠΑΟΚ θα δίνει ένα παιχνίδι την εβδομάδα:

«Είχαμε σερί παιχνίδια. Δεν είχαμε καθόλου χρόνο να δουλέψουμε πιο τακτικά την ομάδα. Αλλάξαμε σύστημα βέβαια, η ομάδα έπαιζε άλλο σύστημα με τον προηγούμενο προπονητή. Ο χρόνος δεν έφτανε για να περάσουμε όλα όσα θέλουμε. Αυτό δεν είναι δικαιολογία όμως. Εμείς προσπαθούμε και θέλουμε κι άλλο χρόνο για να δούμε όλα όσα θέλουμε στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Άρη και την κατάσταση των Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο:

«Ξέρουμε τι μας περιμένει. Το ζούσαμε και εμείς ως παίκτες. Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Ο Βιεϊρίνια μπήκε χθες στις προπονήσεις, μπορεί να είναι στην αποστολή, θα το δούμε αυτό. Ο Ροντρίγκο θα είναι σίγουρα εκτός, δεν είναι έτοιμος. Τα άλλα παιδιά είναι έτοιμοι και ετοιμάζονται για το παιχνίδι αυτό, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Καντουρί».

Για την απουσία του Καντουρί:

«Ο Ομάρ είναι πολύ χρήσιμος για εμάς. Έκανε το λάθος που έκανε, αποβλήθηκε. Θα μας λείψει. Είναι έμπειρος παίκτης, θέλουμε την εμπειρία του, αλλά ό,τι έγινε έγινε. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και όποιος μπει θα δώσει το καλύτερο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι».

Για τον Άρη και τι ντέρμπι περιμένει:

«Ο Άρης έχει μία ήττα από τον Ολυμπιακό. Μας περιμένει σκληρό παιχνίδι στο Χαριλάου. Μία δύσκολη έδρα, μπορεί να μην έχει κόσμο όμως είναι δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες. Εχουμε την ποιότητα, θα πούμε τα παιδιά τι μας περιμένει, ετοιμαζόμαστε και είμαστε έτοιμοι».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:

«Πάθος, αγωνιστικότητα και να είμαστε οργανωμένοι».

Για τα παιδιά που ήρθαν από την Κ19 και το πόσο δύσκολο είναι να αντέξουν σε ρυθμούς πρωταθλητισμού:

«Δεν είναι εύκολο. Έχουμε πολλά παιδιά, δουλέψαμε στις ακαδημίες ξέρουμε όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν. Έχουμε πολύ μέλλον. Θέλει διαχείριση. Δεν μπορούμε όλους να τους βάλουμε μέσα. Για παράδειγμα ο Τζόλης παίζει με τους έμπειρους, είναι χρήσιμος παίκτης για εμάς και είναι σε καλή κατάσταση. Εχουμε κι άλλα παιδιά από πίσω και θέλει χρόνο και στήριξη».

Διαβάστε ακόμη...