Το… παράπονο του Πασχαλάκη από Φερέιρα!

Από thessports.gr: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αγωνίστηκε για ακόμα μια φορά βασικός και κράτησε εκ νέου το «μηδέν», αυτή τη φορά κόντρα στη Γρανάδα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να μιλά μετά το παιχνίδι και να τοποθετείται για το διάστημα που ήταν εκτός βασικών επιλογών.
Πηγή: thessports.gr
Το… παράπονο του Πασχαλάκη από Φερέιρα!

Παράλληλα ο Έλληνας πορτιέρο ανέφερε ότι η έλευση Γκαρσία του έδωσε έμπνευση και εμπιστοσύνη, που ήταν κάτι και που ο ίδιος ζητούσε.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Δεν κρατάω λογαριασμό. Κρατάω το μηδέν και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτός είναι ο στόχος κάθε τερματοφύλακα»

Για το μικρό χρόνο συμμετοχής του:

«Είναι δύσκολο να ξεκινάς μετά τόσους μήνες πόσο μάλλον όταν δεν έχεις δώσει δικαίωμα. Είχα τέσσερα παιχνίδια χωρίς να δεχτώ γκολ στο φινάλε του προηγούμενου πρωταθλήματος, όμως βρέθηκα εκτός ενδεκάδας. Εγώ κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα δουλεύω με τον εαυτό μου για να γίνομαι καλύτερος. Η έλευση του Γκαρσία μου έδωσε έμπνευση και εμπιστοσύνη εγώ αυτό θέλω. Δίνω και την ψυχή μου για να μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο στο μέγιστο».

Για την εμφάνιση του:

«Εγώ νιώθω καλά, δεν κερδίσαμε βέβαια. Σίγουρα κράτησα το μηδέν πίσω και διαψεύσαμε το κόσμο που έλεγε ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Όλοι δίνουν το 100% παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο το σύλλογο τα λεφτά μας και τις οικογένειες μας.

Συγχαρητήρια σε όλους θα συνεχίσουμε την δουλειά ο Πάμπλο είναι δίπλα μας σε όλα. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα στιβαρό σύνολο. Είμαστε σε ανηφόρα έχουμε σημαντικά παιχνίδια και ευελπιστούμε να πάμε καλά».

Διαβάστε ακόμη...