Δεν θέλει το CAS ο Ολυμπιακός

Από inpaok.com: Ξέρουν πως δεν έχουν ελπίδα
Πηγή: inpaok.com
Δεν θέλει το CAS ο Ολυμπιακός

Την αποφυγή του CAS ζητούν μέσω των αγορεύσεών τους οι νομικοί του Ολυμπιακού μέσω του κ. Αθανάσιου Τσιρωνά.

Όμως γιατί να υπάρχει αυτή στάση της νομικής ομάδας του συλλόγου από τον Πειραιά; Τι φοβούνται; Μήπως ξέρουν πως δεν έχουν καμία ελπίδα;

Αναλυτικά όσα είπε ο νομικός των «ερυθρόλευκων»:

«Η Εφέσεων πρέπει να περιοριστεί στα αναπεμφθέντα από το CAS. Λέει ο ΠΑΟΚ ότι εξαφανίστηκαν οι αποφάσεις του πρωτοβάθμιο οργάνου και της Εφέσεων και αρχίζουμε από το μηδέν. Δεν ισχύει. Δεν τίθεται ζήτημα να συζητήσουμε όλη την απόφαση. Άρα και η παράσταση των διαδίκων δεν τίθεται σε αμφιβολία. Οι διάδικοι είναι δύο εγκαλούντες και εφεσίδικοι. Δεν υπάρχουν παρεμβαίνοντες.

Στο πιο κρίσιμο ζήτημα, κρίθηκε από το cas ότι θα πρέπει η Εφέσεων να κρίνει την υπόθεση επί της ουσίας. Το cas στριμώχτηκε λίγο από την πολύπλοκη ωρολογία της ελληνικής νομοθεσίας. Ακούσαμε ότι το cas αποφάνθηκε ότι η απόφαση της ΕΕΑ είναι παράνομη, ότι θα ακυρωθεί από τα διοικητικά δικαστήρια. Τι λέει όμως, το CAS.

Το CAS όχι μόνο δεν αμφισβήτησε τη νομιμότητα της απόφασης της ΕΕΑ αλλά επεσήμανε ότι η Εφέσεων δεν δύναται να την αμφισβητήσει.

Ο σκοπός είναι να επανεξεταστεί από την επιτροπή σας αν συμφωνείτε με τα πορίσματα της ΕΕΑ ακούγοντας τους διαδίκους που δήθεν στερήθηκαν της ακρόασης. Εδώ δεν αρκεί να διατυπώσουμε αμφισβητήσεις, θα πρέπει όποιος αμφισβητεί την κρίση να εισφέρει στοιχεία που να αντικρούουν όσα έγιναν δεκτά. Εδώ ακούσαμε διαφορετικές ερμηνείες των ήδη υπάρχοντων στοιχείων».

Διαβάστε ακόμη...