Κούδας: «Ο Τζόλης έχει το DNA του ΠΑΟΚ!»

Aπό thessports.gr: Για τον Χρήστο Τζόλη και τους Θεοχάρη Τσιγγάρα και Γιάννη Μιχαηλίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κούδας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thessports.gr
Κούδας: «Ο Τζόλης έχει το DNA του ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, όχι μόνο για τον Τζόλη, αλλά και τον Τσιγγάρα, που κάνει καλές εμφανίσεις και τον Λύρατζη και τον Μιχαηλίδη. Χαίρομαι όταν βγαίνουν παιδιά από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία έμεινε πολλά χρόνια εδώ και θα μείνει για να προσφέρει και αυτό με χαροποιεί. Με ξινίζει όταν βλέπω 10 ξένους σε μία ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ξεχνώ πως ξεκίνησα. Έπαιξα σε ηλικία 17 ετών, από συγκυρία, αλλά από συγκυρία συμβαίνουν αυτά. Ίσως αυτά τα παιδιά να πήγαιναν για τα αγροτικά τους, αλλά τώρα χαίρομαι για την προσωπικότητά τους. 18 χρονών παιδί, ο Τζόλης, και δείχνει ότι βασίζεται σε αρχές. Μπορεί και επειδή έχουν σκληρό προπονητή. Το θετικό είναι ότι έχουν το DNA ΠΑΟΚ. Βήμα βήμα κάνουν σωστά πράγματα. Δεν μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να βλέπουμε έναν εξαιρετικό Μιχαηλίδη ή Τζόλη, σε αυτό τους βοηθάει σίγουρα και ο προπονητής.

Προσθέτει κάθε φορά και κάτι ο Τζόλης, όσες φορές έχω δει τα παιχνίδια, κάνει εξαιρετικό τελείωμα, κάνει, όμως, και την πάσα όποτε χρειάζεται. Μπορεί να το χάσει ο συμπαίκτης του, αλλά εκείνη την στιγμή κάνει την σωστή κίνηση. Είναι ανάλογα τι χρειάζεται η ομάδα. Πρώτα κοιτάμε την ομάδα. Αυτός ο παίκτης είναι ακόμη στο ξεκίνημα. Θα γίνει πολύ καλύτερος λόγω των εμπειριών που θα πάρει.

Ο καθένας πρέπει να φεύγει όταν φτάνει στο πικ του. Αν φύγει με 15-17 εκατομμύρια, που είχαμε και το πρόβλημα με τα οικονομικά, γιατί να μην το εκμεταλλευτεί η ομάδα; Το σημαντικό είναι από κάτω πρέπει να ετοιμάζεται ο καινούργιος Τζόλης ή Μιχαηλίδης».

Για τους χειρισμούς του Γκαρσία μέχρι στιγμής υπογράμμισε: «Σε δύσκολες περιόδους, όπως διανύουμε σήμερα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι έχει κάνει τα βήματα του, σαν αγροτικό, μέσα από το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η ομάδα. Είναι διαφορετικό αυτό που επιθυμεί ο Γκαρσία, απ' αυτό που επιθυμούσε ο Φερέιρα».

Για τον αγώνα με την Γρανάδα σημείωσε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο. Είναι ένα ματς και πρέπει να δείξεις αυτό που προσπαθείς να κάνεις, όποιοι και αν παίξουν. Και μετά ο προπονητής μπορεί να κρίνει ότι κάποιοι δεν θα παίξουν αυτοί στο ματς με τον Άρη, γιατί είναι διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δείξει ευρωπαϊκό πρόσωπο».

Για το ματς κόντρα στον Άρη: «Είναι ντέρμπι, σέβομαι τον Άρη, έχει πολύ καλή πορεία. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίος αγώνας. Αυτή την στιγμή οι τρεις πρώτες ομάδες παίζουν ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Εγώ χαίρομαι με τις ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Η θέση του ΠΑΟΚ είναι να προσπαθεί κάθε χρονιά για τον τίτλο

Διαβάστε ακόμη...