Πάει για 13 Γενάρη το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Από sdna.gr: Για τις 13 Ιανουαρίου οδεύει η διεξαγωγή των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Άρης-ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αφού με βάση την προκήρυξη του Κυπέλλου, δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη ημερομηνία. Αντέδρασε ο Ολυμπιακός...
Πηγή: sdna.gr
Πάει για 13 Γενάρη το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Το 2021 θα διεξαχθούν όπως όλα δείχνουν τα δύο ντέρμπι της Superleague Intwerwetten που είχαν αναβληθεί. Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες και το Άρης-ΑΕΚ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ένωση.

Με βάση τη νέα προκήρυξη του Κυπέλλου που συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία για τα δύο ντέρμπι, είναι η Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου. Τη συγκεκριμένη ημέρα θα γίνουν τόσο το ντέρμπι της Τούμπας, όσο και εκείνο στο Κλ.Βικελίδης.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός αντέδρασε στη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας μέσω του εκπροσώπου του, Τάκη Αγραφιώτη, ζητώντας να γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 20 Ιανουαρίου. Μόνο που το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια της 6ης φάσης του Κυπέλλου, στην οποία συμμετέχουν και οι ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι στην πρώτη εξάδα.

Διαβάστε ακόμη...