Το blog του Μπο Μπιτς

Από esake.gr: Τι γίνεται φίλοι μου; Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία μας επικοινωνία. Πολλά έχουν συμβεί. Για παράδειγμα, η ημέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική, το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες και φυσικά, προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση...
Πηγή: esake.gr
Το blog του Μπο Μπιτς

Ας ξεκινήσουμε με τους δικούς μας παίκτες, το Βαγγέλη και το Δημήτρη, οι οποίοι πήγαν να παίξουν για την εθνική ομάδα της Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα στη Βοσνία, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Μας έλειψαν σίγουρα στις προπονήσεις εκείνη την εβδομάδα, αλλά αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε μερικούς από τους νεότερους μας παίκτες να πάρουν περισσότερες παραστάσεις στην προπόνηση. Ταυτόχρονα ήταν μία ευκαιρία για την ομάδα μας, να δοκιμάσει διαφορετικούς τρόπους επίθεσης για να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για αυτά τα 3 παιχνίδια που ακολουθούν αυτήν την εβδομάδα.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η εβδομάδα με τρία παιχνίδια θα είναι σκληρή σωματικά αλλά περισσότερο πνευματικά. Δεν έχουμε τον κανονικό χρόνο να προετοιμαστούμε για το 2ο και το 3ο παιχνίδι μας, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στα πλάνα που θα έχουμε.

Αυτό το πρώτο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο σε όλους τους τομείς. Θα μας τιμωρήσουν για κάθε λάθος που κάνουμε, οπότε το να είμαστε μαζί και να εστιάζουμε ως ομάδα για 40 λεπτά είναι το πιο σημαντικό κλειδί για το παιχνίδι.

Ποιος είναι λοιπόν πεινασμένος;

Μπορώ να πω προσωπικά ότι πεινάω πάντα. Η φίλη μου η Emma και η μαμά μου μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Και αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησα να κάνουμε το δείπνο των Ευχαριστιών με τους συμπαίκτες μου την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του Έλστον. Όπως βλέπετε τα είχαμε όλα.

Είχε πολύ φαγητό, αλλά το να είμαστε μαζί ήταν ακόμα καλύτερο από το ίδιο το φαγητό! Παίξαμε και UNO! Παρακολουθήσαμε μερικά παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Το UNO έγινε πολύ έντονο κάποια στιγμή, είχαμε κάποια επιχειρήματα για τους κανόνες και εκείνες τις κλασικές στιγμές, όπου κάποιος προσπαθεί να κλέψει στο παιχνίδι. Και όλα αυτά μας έφεραν πιο κοντά αυτή την εβδομάδα, η οποία ήταν κάπως έτσι. Δεν έγινε κάτι πολύ τρελό, να ξέρετε...

Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...