Γιαννούλης: «Έτοιμος να βοηθήσω ξανά»!

Από sfina.gr: Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στην αποστολή του Δικεφάλου, όμως δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των ασπρόμαυρων απέναντι στην Ομόνοια.
Πηγή: sfina.gr
Γιαννούλης: «Έτοιμος να βοηθήσω ξανά»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, είναι δύσκολο να κάθεσαι 15 μέρες χωρίς να κάνεις τίποτα. Είμαι υγιής, θα βοηθήσω την ομάδα όποτε χρειαστεί. Δούλευα με ποδήλατο, μηχανήματα για την θεραπεία μου στο σπίτι και έτσι ήμουν έτοιμος να μπω απευθείας στις προπονήσεις. Δεν ήθελα να χάσω άλλο χρόνο».

Για την τριάδα του κέντρου: «Λειτούργησε καλά στο ματς με την PSV. O Τσιγγάρας τα πήγε καλά, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ελ Καντουρί και Σβαμπ δείχνουν ότι διανύουν μία καλή περίοδο».

Σχετικά με τους νέους σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ: «Βοηθάμε τα παιδιά γι΄αυτή τη δύσκολη μετάβαση στην πρώτη ομάδα. Χαίρομαι σαν Έλληνας ακόμη περισσότερο γι' αυτούς, γιατί τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και εύχομαι να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά».

Τι χρειάζεται να κάνει διαφορετικό ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς της Τούμπας: «Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασισμένοι. Ελπίζουμε να μη μας στοιχίσει η ισοπαλία του πρώτου ματς. Θέλουμε να δείξουμε από το πρώτο λεπτό ότι ήρθαμε για τη νίκη. Να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Δεν περιμένω διαφορετικό παιχνίδι από την Ομόνοια. Θα είναι δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα τους, αλλά αν τα καταφέρουμε όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

Για το αν υπάρχει περισσότερο άγχος όταν είσαι στον πάγκο: «Στον πάγκο έχεις συνέχεια άγχος. Θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα και δεν μπορείς».

Για τον Ροντρίγκο: «Έχει παίξει πολλές φορές στη συγκεκριμένη θέση. Είναι ικανός. Θα εμψυχώσω όλους τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, για το ματς της Γρανάδα με την PSV: «Είναι αμφίρροπο ματς. Η Γρανάδα δεν είναι στα καλύτερα της, ενώ η PSV έχει σκαμπανεβάσματα, δεν ξέρουμε τι απόδοση θα πιάσουν. Ελπίζουμε στο καλύτερο δυναμό αποτέλεσμα για εμάς. Η PSV είναι πιο έτοιμη νομίζω. Η Γρανάδα δεν έχει μεγάλη εμπειρία και έχει αρχίσει να βγαίνει η κόπωση μετά το καλό ξεκίνημα. Μπορεί να μη μας συμφέρει, αλλά θα πω την αλήθεια».

Διαβάστε ακόμη...