Υποδέχθηκαν τον ΠΑΟΚ, καταζητούνται από την Αστυνομία!

Από paok24.com:Ανακοίνωση που αφορά τους φίλους του ΠΑΟΚ που υποδέχθηκαν το μεσημέρι την αποστολή του Δικεφάλου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, εξέδωσε η κυπριακή Αστυνομία, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας για το αν τελέστηκαν αδικήματα!
Πηγή: paok24.com
Υποδέχθηκαν τον ΠΑΟΚ, καταζητούνται από την Αστυνομία!

Το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "tothemaonline.com", αναφέρει:

"Τους παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ περίμεναν έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας μια μερίδα «ασπρόμαυρων» φιλάθλων που τους επιφύλαξαν μια ξεχωριστή υποδοχή ντοπάροντας τους για το αυριανό (3/12) παιχνίδι.

Δεν περίμεναν ωστόσο ότι η πράξη τους, θα τους βάλει σε μπελάδες αφού εναντίον τους διερευνώνται διάφορα αδικήματα με την Αστυνομία να εξετάζει υλικά από κάμερες και αν και εφόσον εντοπιστούν οι «παραβάτες» των διαταγμάτων θα κληθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ πιθανό είναι το σενάριο να καταγγελθούν με εξώδικο πρόστιμο.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται τα εξής:

Αναφορικά με τη σημερινή συγκέντρωση οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων, αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, παράνομης συνάθροισης, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, πρόκλησης ανησυχίας, αδικήματα κατά παράβαση του περί Εκρηκτικών Υλών Νόμου και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Παραλήφθηκε μαρτυρικό υλικό το οποίο αξιολογείται για ταυτοποίηση και εντοπισμό των προσώπων που συμμετείχαν".

Διαβάστε ακόμη...