Σκέψεις για ροτέισον στην Ομόνοια

Την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την Τετάρτη η Ομόνοια και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κύπρο, ο Χένινγκ Μπεργκ σκέφτεται ακόμα και να κάνει ροτέισον στο αυριανό (3/12, 22:00) παιχνίδι, αφού ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Πηγή: thessports.gr
Σκέψεις για ροτέισον στην Ομόνοια

Για την Ομόνοια δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες του Μποτεάκ και του Μαυρία, ενώ είναι πιθανό ο Νορβηγός τεχνικός να παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στα στόπερ, όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γρανάδα.

Σε μια τέτοια περίπτωσή στις θέσεις των μπακ- χαφ θα τοποθετηθούν οι Κίκο και Σέχου, ενώ στα στόπερ θα τοποθετηθούν οι Λούφντερ, Λανγκ και Χούμκποτσαν, με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια.

Εφόσον πάντα δεν προχωρήσει ο Μπεργκ σε αλλαγές, την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Γκόμεθ, Κούσουλος, Παπουλής, Τζιώνης και Ντούρις, που επέστρεψε από την τιμωρία του.

Τώρα σε περίπτωση που επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές, δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού ο νεαρός Νικόλας Παναγιώτου, οι και ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται στις βασικές επιλογές όπως οι Σένε, Λοίζου και Κακουλλής.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Μπεργκ αποφασίσει να ρίξει «βάρος» στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ξεκουράζοντας κάποιους από τους θεωρητικά βασικούς του κόντρα στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...