«Ράπισμα του CAS στη δικαιοσύνη»

Για την εκδίκαση της επόμενης Τετάρτης (9/12) στην Επιτροπή Εφέσεων μίλησε ο Μπάμπης Αποστολίδης. Ο έμπειρος ποινικολόγος αναφέρθηκε στην διαδικασία και στην… πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα της εκδίκασης.
Πηγή: inpaok.com
«Ράπισμα του CAS στη δικαιοσύνη»

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση:

«Εγώ αν ήμουν δικηγόρος δεν θα πήγαινα στην Αθήνα, με τέτοια κατάσταση εν καιρώ πανδημίας και με τέτοιο ιικό φορτίο στην χώρα. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να αλλάξει, γιατί καίγονται, έχει τελειώσει η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τιμωρηθεί και του γύρισαν οι βαθμοί, τι σημαίνει; Ο ΠΑΟΚ έχασε τον αποπροσανατολισμό του στην σεζόν πέρσι και αυτό ήθελαν.

Η Επιτροπή Εφέσεων πιστεύω ότι θα βρει μια λύση για να υπάρξει μια… διαφυγή. Είναι υποχρεωμένη η Εφέσεων να μπει στην ουσία, κάτι που λέει και το CAS με την απόφαση του. Το θέμα είναι ότι το CAS έδωσε ράπισμα στην ελληνική αθλητική δικαιοσύνη. Φοβάμαι ότι θα πουν πως ο στόχος της ΕΕΑ τότε και τους… μπακλαβάδες που έφαγαν στην Ξάνθη μερικά παιδιά και οι μετοχές της Ξάνθης έχουν ήδη μεταβιβαστεί, θα βρουν μια Σολομώντεια λύση και θα πουν πάτε στα σπίτια σας, κάνοντας μια παραφορά της ευρωπαϊκής αποφάσεως στην υπόθεση της Λειψίας με την Σάλτσμπουργκ. Πρέπει να μας απαντήσουν όμως ποιος έκανε την μεταβίβαση των μετοχών στον κ. Πάπας;

Αφού η ΕΕΑ έδωσε το ΟΚ για την μεταβιβάση των μετοχών από τον κ. Πανόπουλο. Για μένα είναι κομβικό σημείο της δίκης και της όλης υπόθεσης να μας πουν ποιος έκανε την μεταβίβαση. Αν την έκανε ο Πανόπουλος, τότε πως προκύπτει η πολυϊδιοκτησία στην Ξάνθη;

Πάνε να το περάσουν σαν παραφορά της υπόθεσης Λειψίας με Σάλτσμπουργκ με την έκφραση «θεραπεύτηκε η πολυϊδιοκτησία». Εμένα δεν με καλύπτει αυτό, να μας πουν αυτοί που θα βγάλουν την απόφαση και να μας απαντήσουν πως έγινε αυτή η μεταβίβαση. Σε αυτό πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια όχι μόνο οι νομικοί του ΠΑΟΚ αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ. Να πολεμήσουν όπως ο… Πάμπλο, όταν σε πολεμάνε και σε παίζουν βρώμικα, παίξε βρώμικα και εσύ.

Όπως όταν ο Γκαρσία είχε φάει αγκωνιά ο Ντιόγκο, απάντησε με την γροθιά. Δεν γίνεται οι άλλοι να παίζουν βρώμικα και εμείς με το… Ευαγγελικό».

Διαβάστε ακόμη...