Τέλος ο Μάσεκ από τον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Πολωνός προπονητής Μιχάλ Μάσεκ, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους μετά από περίπου 1,5 χρόνο.
Πηγή: paok24.com
Τέλος ο Μάσεκ από τον ΠΑΟΚ!

Ο Μάσεκ επέστρεψε στην πατρίδα του για να αναλάβει ξανά τα ηνία της Λοτζ που προπονούσε και στο παρελθόν.

Πλέον, μένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην αντικατάσταση του από άλλον προπονητή ή αν θα πορευτεί στη συνέχεια της σεζόν, όταν αυτή συνεχιστεί με τον Γ. Χαριτωνίδη που ήταν άμεσος συνεργάτης του Πολωνού και προπονητής στην ομάδα νεανίδων.

Μάσεκ και ΠΑΟΚ έλυσαν συναινέσει τη συνεργασία τους από τη στιγμή που το πρωτάθλημα Volley League γυναικών έχει διακοπεί και είναι άγνωστο πότε θα συνεχιστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του έχει ταχθεί κατά της συνέχισης των πρωταθλημάτων, την ώρα που αρκετές αθλήτριες εκφράζουν δημόσια την ανάγκη για άμεση επιστροφή στις προπονήσεις, ενώ πριν από λίγες ημέρες από πλευράς των εκπροσώπων των ομάδων της Volley League γυναικών, μεταξύ αυτών και του Δικεφάλου, υπογράφηκε κείμενο που ζητάει από την Πολιτεία να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή στη δράση.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο ο Μάσεκ ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του, κάτι που έγινε σεβαστό από τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της η Λοτζ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό των ασπρόμαυρων.

Διαβάστε ακόμη...