«Δεν ήταν κόκκινη στον Τζόλη» (video)

Από inpaok.com : Την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάλυση του για τις αμφισβητούμενες φάσεις της 10ης αγωνιστικής έκανε ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτεμπεργκ, σχολιάζοντας τις δύο φάσεις που σήκωσαν τη μεγαλύτερη «σκόνη» από το Λαμία- ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν ήταν κόκκινη στον Τζόλη» (video)

Ο Άγγλος στη φάση που ο… «ερυθρόλευκος» μηχανισμός προπαγάνδας είδε κόκκινη, στήριξε την απόφαση του διαιτητή και του VAR να μην αποβληθεί ο Χρήστος Τζολης.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, οι δύο κίτρινες σε Σκόνδρα και Τζόλη ήταν σωστές, αφού από την αντίδραση του μεσοεπιθετικού το Δικεφάλου δεν πληρούνται τα κριτήρια για απευθείας αποβολή.

Ωστόσο αρνητική εντύπωση προκαλεί η στάση του στη φάση που ο Επασί «γκρεμίζει» τον Ίνγκασον. Ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με Μανούχο και VAR, γιατί όπως υποστηρίζει πρώτα γίνεται επιθετικό φάουλ (δεν υπάρχει πλάνο που να δείχνει κάτι τέτοιο), συμπληρώνοντας πως η μπάλα δεν ανήκει σε κάποιον ποδοσφαιριστή και πως ο τερματοφύλακας της Λαμίας έχει στόχο να παίξει την μπάλα!

Σε ακόμα μια φάση ο Κλάτενμπεργκ λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφού πριν μερικές εβδομάδες ο ίδιος είχε συμφωνήσει ότι σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στα Γιάννινα, σε μια παρόμοια περίπτωση.

Δείτε την ανάλυση του:

 

Διαβάστε ακόμη...