«Οι επιτυχίες με σημάδεψαν στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα»

Aπό sdna.gr: Μετά το Champions League Ασίας και το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Χιλάλ κατέκτησε και το King's Cup, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει το τρεμπλ.
Πηγή: sdna.gr
«Οι επιτυχίες με σημάδεψαν στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα»

Όλα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος...
Μια ακόμη επιτυχία για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Αλ Νασρ στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) στο Ριάντ. Ο Ρουμάνος μίλησε για τις στιγμές επιτυχίας που απολαμβάνει και δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πέρασμά του από την Ελλάδα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η αρχή πάντα είναι περίπλοκη όταν πηγαίνεις σε ένα μέρος που ο κόσμος δε σε γνωρίζει, πρέπει να επιβάλεις τον εαυτό σου να δείξεις σε όλους ότι έχεις ικανότητες, να τους κερδίσεις. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στην αρχή, πρέπει να έχεις αποτελέσματα»

Για τη μάχη με τον κορονοϊό:

«Ήταν μια κακή στιγμή αλλά ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο. Ωστόσο 8-9 ημέρες είχα μεγάλους πόνους στα οστά και πολύ υψηλό πυρετό. Έχανα την ισορροπία μου, ένιωθα ότι γυρνούσαν όλα. Δύο ημέρες πριν τον τελικό έκανα το τεστ και ήμουν θετικός, αλλά ακόμα και αν δεν ένιωθα καλά, αποφάσισα ότι έπρεπε να είμαι δίπλα στην ομάδα. Ήταν μια μεγάλη χαρά η κατάκτηση του Κυπέλλου, ικανοποιήθηκα βαθιά. Παλέψαμε και πήραμε το τρίτο τρόπαιο στη σεζόν. Δεν έχουν πολλές ομάδες στον κόσμο την ευκαιρία να κάνουν κάτι παρόμοιο. Όπως είπα ένιωσα μια βαθιά ικανοποίηση, όχι τόσο έντονη βέβαια όσο η κατάκτηση του ασιατικού Champions League».

Για την αναγνώριση που λαμβάνει στο εξωτερικό αλλά όχι στη Ρουμανία:

«Στην Ελλάδα οι άνθρωποι με σέβονται περισσότερο από ότι στη Ρουμανία. Ίσως επειδή είμαι ξένος, δεν ξέρω γιατί, αλλά έτσι ένιωσα. Όλες οι επιτυχίες με σημάδεψαν, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα (σ.σ. εννοεί τους τελικούς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ). Στην Ελλάδα μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό για ότι πέτυχα και τους αγαπώ πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμη...