Περίπατος στη βροχερή Νέα Σμύρνη (1997)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 30/11/1997, ο ΠΑΟΚ πέρασε "τρένο" από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με 0-3 του Πανιωνίου, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Περίπατος στη βροχερή Νέα Σμύρνη (1997)

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη πραγματοποίησαν μια καταπληκτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και εκτός από τα τρία γκολ που σημείωσαν έχασαν και πολλά άλλα, για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έκταση στη νίκη μας!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε εκτός έδρας νίκη στη Νέα Σμύρνη μετά από τη σεζόν 1989-1990, καθώς είχε κερδίσει για τελευταία φορά με 1-3 την περίοδο εκείνη, μετρώντας στη συνέχεια 3 ήττες και 2 ισοπαλίες!

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 5.000 θεατές (3.093 τα εισιτήρια), ανάμεσά τους και πολλοί συνοπαδοί που έδωσαν δυναμικό παρόν στο πέταλο του γηπέδου. Αγνοώντας τη βροχή, στήριξαν την ομάδα με τρόπο μοναδικό και αυτή τους αποζημίωσε τόσο με την εμφάνιση όσο και με τη νίκη!

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 17' τον Καφέ μετά από ωραία μπαλιά του Τζο Νάγκμπε, στο 39' έγινε το 0-2 με τον Μαραγκό που "έσκαψε" πανέξυπνα την μπάλα πάνω από τον Στρακόσια και στο 70' το 0-3 με τον Νάγκμπε, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση.

Στο 23' ο διαιτητής Μηντιούρης δεν καταλόγισε πέναλτι στην ανατροπή του Βρύζα από τον Καμίτση στην αντίπαλη περιοχή, ενώ λίγο πριν το τέλος τραυματίστηκε ο Κώστας Φραντζέσκος, αλλά παρά τις έντονες ανησυχίες, τελικά δεν απουσίασε παρά μόνο από τους τρεις επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ...

Νάγκμπε, Καφές, Μαραγκός, Βρύζας, Τασσιόπουλος, Ζαφειρίου, Ζαγοράκης οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα στο παρακάτω video.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Στρακόσια, Βάνσμπεργκ, Βόκολος, Γκαμπαντίνι, Κατσιαμπής (71' Μένταν), Σαπουντζής, Ναλιτζής, Παϊτέρης, Καμίτσης (72' Μπουγάς), Καρασαββίδης, Μπέργκενσεν

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Τασσιόπουλος (75' Νάστος), Ολιβάρεζ (63' Σιδηρόπουλος), Ζαφειρίου, Ζαγοράκης, Φρατζέσκος, Βρύζας (79' Κομίνχες), Μαραγκός, Νάγκμπε, Καπετανόπουλος, Καφές

Η βαθμολογία ...

Δηλώσεις

Άγγελος Αναστασιάδης: "Δεν ήταν εύκολη η νίκη μας, εύκολο δεν υπάρχει τίποτε. Όλα χρειάζονται δουλειά, αγώνα προσπάθεια και επιμονή. Πιστεύω ότι τα παιδιά τα είχαν όλα αυτά σήμερα, τους ευχαριστώ, έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Πήραμε ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν πάρα πολύ για τη συνέχεια και πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει και του κουράγιο για να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει πάντα στην πιο ψηλή θέση, αυτή είναι η μοίρα του δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν!"

Θοδωρής Ζαγοράκης: "Θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος! Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κατακτούμε τους βαθμούς της νίκης.

Αυτό έγινε και σήμερα που παίξαμε πάρα πολύ καλά και κερδίσαμε σχετικά εύκολα τον Πανιώνιο. Είναι άσχημο το γεγονός του τραυματισμού του Φρατζέσκου (ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και κάκωση έξω μηνίσκου), θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι πολύ σοβαρός"

Διαβάστε ακόμη...