“Θα παίζω όσο βαστάνε τα πόδια μου”

Από thessports.gr: Το βήμα που πρέπει να κάνει η Εθνική κόντρα στη Βουλγαρία για να σφραγίσει την πρόκριση στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.
Πηγή: thessports.gr
“Θα παίζω όσο βαστάνε τα πόδια μου”

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από τη Λετονία και τον στόχο της πρόκρισης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο σύνολο.

Αναλυτικά, όσα είπε :

Για την κατάσταση στη φούσκα: «Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση παγκοσμίως. Όλοι είμαστε καλά στη φούσκα. Είμαστε σε ένα ξενοδοχείο σε περιορισμένο χώρο και στο γήπεδο. Μας προσέχουν, μας προστατεύουν και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε μπάσκετ. Δεν βγαίνουμε από το ξενοδοχείο, συνδέεται με το γήπεδο».

Για την ήττα από τη Λετονία: «Ήταν με την πλάτη στον τοίχο ο αντίπαλος, αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, γιατί έχουμε το παιχνίδι με τη Βουλγαρία, να το κερδίσουμε και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε»

Για το αν έχει μιλήσει με τους νεότερους παίκτες: «Οι περισσότεροι παίκτες έχουν παίξει στα παράθυρα, όλοι έχουμε την εμπειρία σε αυτό που κάνουμε. Όλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση που βρισκόμαστε και θα το δείξουμε γρήγορα στο γήπεδο»

Για το ότι συνεχίζει να είναι από τους κορυφαίους στα 38: «Στα 29 έπαιξα στην Α1 και στα 35 στην Εθνική. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πάντα να παλεύεις και αν αξίζεις θα φτάσεις εκεί που πρέπει. Απολαμβάνω κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι με την Εθνική.

Για το αν βάζει ημερομηνία λήξης στην καριέρα του: «Δεν θα βάλω μόνος μου την ημερομηνία λήξης. Θα παίξω όσο μπορώ, όσο βαστάνε τα πόδια μου».

Για τη Βουλγαρία: «Είναι ο Ντι Μποστ αυτός που πρέπει να προσέξουμε. Είναι ομάδα που παίζει σκληρά, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σκληροί για να κερδίσουμε το ματς».

Διαβάστε ακόμη...