«Θα κάνουμε αλλαγές- Πάνω από όλα καρδία και ψυχή»

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσερ τόνισε την απογοήτευση που έφερε στην ομάδα του ΠΑΟΚ το χαμένο ματς στην Ολλανδία, ενώ έστρεψε τα «φώτα» στο επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία.
Πηγή: thessports.gr
«Θα κάνουμε αλλαγές- Πάνω από όλα καρδία και ψυχή»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το αν ξεπέρασε η ομάδα την ήττα από την PSV:

«Η αλήθεια όχι ακόμα. Προηγήθηκαμε με 0-2 και ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, πιέσαμε ψηλά και κλέψαμε πολλές μπάλες. Ήμασταν επιθετικοί και σκοράραμε δύο φορές αλλά μετά ήρθαν τα προβλήματα. Δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ και ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι. Ακόμα μας πονάει. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, την αξίζαμε. Η PSV είναι καλή ομάδα. Έχουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό. Έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα και σίγουρα θα είναι δύσκολο. Από σήμερα (Σάββατο 28/11) προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι».

Η εξήγηση για την ανατροπή και αν ήταν μάθημα για την ομάδα:

«Ναι ήταν ένα μάθημα. Κάναμε κάποια τακτικά λάθη στα γκολ που δεχθήκαμε αλλά δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε καθόλου με τους παίκτες για το παιχνίδι. Φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ και σήμερα το μυαλό μας πρέπει να είναι στη Λαμία. Ετοιμάζουμε τακτικά με κάποια βίντεο, δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με την PSV».

Αν είναι μια ευκαιρία να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις νίκες:

«Εμάς το πλάνο μας δεν αλλάζει, είτε σε πρωτάθλημα είτε σε Ευρώπη. Πάντα ετοιμάζουμε τακτική για να κερδίζουμε. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, είτε παίζεις με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο, αν δεν αφήνουμε καρδιά και ψυχή δεν μπορούμε να κερδίζουμε κανέναν. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να επιστρέψουμε τη νίκη».

Για το αν θα αποτελέσει «οδηγό» η δύσκολη νίκη επί του ΠΑΣ:

«Άλλη ομάδα ήταν ο ΠΑΣ και άλλη η Λαμία. Όπως είπατε με τον ΠΑΣ δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας και κερδίσαμε δίκαια, αν και κερδίσαμε στις καθυστερήσεις. Αυτό δεν είναι σημαντικό, είτε βάλεις γκολ στην αρχή είτε στο τέλος, σημασία έχει η νίκη. Έτσι προχωράμε. Ξέρουμε την Λαμία είναι καλή ομάδα, παίζει με πάθος και όπως είπα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα έχει πολλές μονομαχίες και αυτό είναι το βασικό, να είμαστε προετοιμασμένοι για τον «πόλεμο» που μας περιμένει εκεί. Ποιότητα έχουμε, πάνω από όλα είναι όμως η καρδιά και η ψυχή».

Για το ότι η Λαμία δεν έχει νίκη, και το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Η Λαμία δεν έχει νίκη και σίγουρα την κυνηγάει και θα τη ζητήσει και εμάς. Έχουν ποιότητα οι παίκτες μπροστά, είναι επικίνδυνοι. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε σήμερα και να προετοιμάσουμε την ομάδα για τις κόντρα επιθέσεις που θα δεχθούμε».

Για το αν θα κάνει αλλαγές ο Δικέφαλος, λόγω και του επερχόμενου παιχνιδιού με την Ομόνοια:

«Πρέπει να κάνουμε ροτέσιον, έχουμε πολλά παιχνίδια. Εμείς όμως ότι έχουμε καλύτερο για αύριο θα το επιλέξουμε, δεν σκεφτόμαστε ακόμα την Ομόνοια. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν μπορούμε να τις πούμε τώρα. Θα φρεσκάρουμε την ενδεκάδα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, γεμάτο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν φοβόμαστε να αλλάξουμε τρεις, τέσσερις παίκτες, δεν θα πέσει η ποιότητα της ενδεκάδας καθόλου».

Για την απουσία του Γιαννούλη και αν είναι το μοναδικό πρόβλημα:

«Μας λείπει πάρα πολύ ο Γιαννούλης, αλλά σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις έχουμε τουλάχιστον από δύο ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη...