Υποκλίθηκε στη νέα γενιά του ΠΑΟΚ ο Ρέμπε

Από paok24.com:Ιδιαίτερη αναφορά του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου στη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής.
Πηγή: paok24.com
Υποκλίθηκε στη νέα γενιά του ΠΑΟΚ ο Ρέμπε

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο Kicker παραχώρησε ο Όλαφ Ρέμπε, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην έως τώρα παρουσία του στον Δικέφαλο, την οικογένεια Σαββίδη, τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς και το πλάνο που υπάρχει σε οικονομικό επίπεδο για την ομάδα 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Γερμανού τεχνικού διευθυντή σχετικά με τη νέα γενιά του Δικεφάλου, με αφορμή την μεταγραφή του Λημνιού στην Κολωνία, με τον ίδιο να αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική δουλειά με τη νέα γενιά, με τις ακαδημίες που λειτουργεί εδώ και χρόνια. Φέτος η πρώτη ομάδα επωφελήθηκε εξαιρετικά από τα τμήματα υποδομής. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν έξι με επτά παίκτες που έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Ακόμη ένας 16χρονος, ο Κούτσιας, έκανε το ντεμπούτο του.

Ο Τζόλης, που σκόραρε και στην Ολλανδία, δίνει σημαντικές βοήθειες. Είναι μόλις 18 ετών και έχει καταφέρει να γίνει διεθνής.

Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όπως ο Μιχαηλίδης, ο οποίος μαζί με άλλα παιδιά από την ακαδημία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά από το προηγούμενο καλοκαίρι. Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό γι' αυτούς.

Σε γενικές γραμμές υπάρχει ενδιαφέρον από την Bundesliga και άλλα κορυφαία πρωταθλήματα για παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, όπως έγινε με τον Λημνιό.

Διαβάστε ακόμη...