Σήμερα κρίνεται του Περέιρα

Από paokrevolution.net: Στην προπόνηση που θα γίνει σήμερα 28/11 στην Τούμπα θα κριθεί η παρουσία του Περέιρα στην αποστολή για τον αγώνα με την Λαμία.
Πηγή: paokrevolution.net
Σήμερα κρίνεται του Περέιρα

Ο Νορβηγός που είχε αγωνιστεί στο ματς απέναντι στον ΠΑΣ είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό αλλά η μαγνητική δεν έδειξε μυικό τραυματισμό. Στο διάστημα της απουσίας της ομάδας στην Ολλανδία έκανε πρόγραμμα μαζί με τους παίκτες που δεν είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Αν καταφέρει και προπονηθεί τότε μπορεί να υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία. Με δεδομένη και την απουσία του Γιαννούλη υπάρχει και η λύση του Αντελίνο Βιεϊρίνια που επίσης καθημερινά έκανε προπονήσεις.

Οπως και να έχει, ο καταρτισμός της αποστολής θα έχει ενδιαφέρον αφού όπως προανήγγειλε και χθες ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Νινούα που είχε πετύχει το γκολ μέσα στο Αγρίνιο δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Επίσης ενδιαφέρον έχει και η διαχείριση του Ζαμπά που τις τελευταίες μέρες έχοντας ξεπεράσει και τον Covid συμμετέχει στις προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη...