Ο έλεγχος των διεθνών

Aπό acpaok.gr: Η Εθνική γυναικών στο πλαίσιο του 8ου αγώνα της στα προκριματικά του Women's Euro 2022 αντιμετώπισε την Γερμανία και γνώρισε την ήττα με 6-0 στο «Audi Sportpark» στο Ίγκνολσταντ, το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου.
Πηγή: acpaok.gr
Ο έλεγχος των διεθνών

Στην αρχική σύνθεση της «γαλανόλευκης» έδωσαν ασπρόμαυρη απόχρωση η Μήτκου και η Νεφρού στην αμυντική γραμμή, η Κακαμπούκη και η Στράντζαλη στα χαφ και η Βαρδαλή στην επίθεση.

Χρόνο συμμετοχής πήρε η Πούλιου, η οποία αντικατέστησε την Βαρδαλή στο 67ο λεπτό και η Σπυριδωνίδου, η οποία πέρασε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας στο Ίνγκολσταντ ήταν και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Εθνικής Ελλάδος γυναικών για τα προκριματικά του Women's Euro 2022, με το αντιρποσωπευτικό μας συγκρότημα να καταλαμβάνει την 4η θέση στο 9ο όμιλο με 7 βαθμούς.

Ελλάδα (Κυριαζής): Γραβριηλίδου, Μήτκου, Σιδηρά (83΄ Σπυριδωνίδου), Νεφρού, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (46΄ Χατζηγιαννίδου), Μάρκου, Μωραΐτου (67΄ Χαμαλίδου), Βαρδαλή (67΄ Πούλιου), Γεωργάντζη (46΄ Κοκοβιάδου)

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:

1. Γερμανία: 21
2. Ιρλανδία: 13
3. Ουκρανία: 12
4. Ελλάδα: 7
5. Μαυροβούνιο: 0

Διαβάστε ακόμη...