Μαυρέας στο INPAOK: «Ο Μαραντόνα είναι Θεός!»

Από inpaok.com: Στο INPAOK μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος αναφέρθηκε στον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ με μία «βουτιά» στο παρελθόν, θυμήθηκε τα σπουδαία παιχνίδια του Δικεφάλου κόντρα στη Νάπολι και τον... Θεό της, όπως ο ίδιος τον αποκάλεσε.
Πηγή: inpaok.com
Μαυρέας στο INPAOK: «Ο Μαραντόνα είναι Θεός!»

Αναλυτικά:

Πώς αντέδρασε στην είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα:

«Η είδηση του θανάτου του Μαραντόνα μου προκάλεσε θλίψη και πολύ μεγάλη στεναχώρια, είναι κάτι που με έχει συγκλονίσει».

Για την δική του άποψη όσον αφορά τον Μαραντόνα:

«Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα, η άποψή μου είναι ότι ο Ντιέγκο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών».

Αν ήταν ίνδαλμά του:

«Φυσικά, ο Μαραντόνα είναι το ίνδαλμά μου, τόσο για τις ποδοσφαιριστές του ικανότητες, όσο και για την προσωπικότητά του, ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων τον κάνει αυτόματα τεράστιο παίκτη».

Για το παιχνίδι της Τούμπας όπου βρέθηκαν αντίπαλοι στο ΠΑΟΚ-Νάπολι:

«Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που βρεθήκαμε αντίπαλοι, τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, είναι κάτι που δεν μπορεί να ζήσει ο καθένας, τόσο στο παιχνίδι της Τούμπας όσο και στη Νάπολη, και νιώθω ευλογημένος που ήμουν εκεί».

Πώς ήταν για τον Αντώνη Μαυρέα να παίζει σε μία γεμάτη Τούμπα με φοβερή ατμόσφαιρα, αλλά και με τον Μαραντόνα ως αντίπαλο:

«Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν απίστευτη, το γήπεδο είχε γεμίσει 5 ώρες πριν από τον αγώνα, δεν έχω ξαναδεί την Τούμπα έτσι, ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, ερχόμενος να δει τον σπουδαίο αυτό παίκτη αλλά και τον μεγάλο ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής».

Κλείνοντας, σημείωσε:

«Για μένα αυτά τα δύο ματς ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου, ήταν Θεός, ήταν... αλήτης, έζησε όπως πραγματική ήθελε, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Διαβάστε ακόμη...